Önceki postlarımdan hatırlayanlar olacaktır. Bir kaç gün evvel kontrole gittiğimde oğlumun kalp atışlarının yavaşladığı söylendi ve acil yatışım yapıldı. Çamlıca Medipol hastanesinde bir gece nstye bağlı gözetim altında tutuldum. 5 kasım perşembe günü sabah spinal sezeryan ile doğum yaptım. Planladığım gibi olmadı hep normal doğum yapmak istemiştim, ameliyattan korkuyordum istemsizce. Ama spinal olacaklar iğneden hiç korkmanıza gerek yok. Doğru durduğunuz taktirde hiç hissetmiyorsunuz. Bir kere de yapıldı benim ve hemen ayaklarımın sıcaklaştığını hissettim sonra ameliyat başladı ve bir on dk sonra çıkardılar. Sesini duydum. Dünyanın en güzel anıydı o an. Erken doğduğu için maalesef göremeden hemen çocuk doktoruna götürüldü ve küveze alındı. 1 hafta tedbir amaçlı yatırılacağı söylendi. 2 gece yattıktan sonra hastanede dün taburcu oldum. Ben evimdeyim inşallah oğlum da bir aksilik olmazsa bu hafta çıkacak. Dualarınıza rakibim🤲 Merak ettiğiniz şeyler olursa seve seve cevaplarım. Hamileliğime gelecek olursak da şayet; hep sıkıntılı süreçlerimiz oldu. İlk muayenemde doktor kesemi beğenmedi kornual (tüpe yakın) gebelik şüphesiyle perinatolojiye gönderdi. Çamlıca’da Emine hanıma gittik o da hocası olan Mega Üni hastanesinde ki Prof Gökhan yıldırım beye yönlendirdi orada normal bir gebelik olduğu söylendi ve rahatlamıştık. İkili taramada orta riskte çıktım fetal DNA yaptırmayı önerdiler istemedim, her şeyiyle kabulümdü çünkü. Bir de o streslere girdik. Detaylı ultrasonda karaciğerinde rahimde çentik ve karaciğerde kalsifikasyonlar var denildi tekrar fetal DNA önerdiler yine istemedim. Sonuna geldik hikayemin. Çok şükür oğlum gayet sağlıklı sadece biraz zayıf doğdu haftası küçük olduğu için. 2330 gram 46 cm doğdu bebeğim, herkese güzel doğumlar dilerim 🌹💕💙