1453123S2 Merhaba hanımlar adet tarihine göre 7 hafta bitmek üzere ultasonda da 5+4 çıktı normal mi sizce böyle yaşayan var mı
Fatmazarifff 1453123S2 cnm bende geç döllenme hamileyim ilk öğrendiğimde 7 haftalık olmam gerekirken ultrason da 5 haftalık çıktı şimdi 12+4 günlük hamileyim 2 haftalık geriden geliyordu şimdi 1 haftalık geriden geliyor arayı hemen kapatıyorlar bebekler
momelif 1453123S2 evet beninde ayniydi 15. Haftada gununu yakaladi yakalamasada oroblem degil onemli olan cocugun şimdiden sonra bu sekilde ilerlemesi gec döllenme normal bir durum Allah saglikla kucağınıza almayi nasip etsin insaallah
Haticeyuce31 1453123S2 benimde oğlumda gec döllenme oldu canim normalde 7 adete gore ama usgye gore 5 bucuk haftalik çıktı 1 ay sonra kendini toparladi gunu gününe gitti canim olabilir oyle merak etme önemli.bir mesele değil hamd olsun rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip.eylesin
Gulseren01 1453123S2 benimkisi de geç döllenmeydi ultrasona göre hareket ettim hep birsey olmuyor. Bide ilk zamanlar genel de herkeste düşük tehlikesi olur o yüzden dikkat et içini de ferah tut
1453123S2 Gulseren01 gerçekten mi progestan verdi ne bilim kanamam yok ağrım yok neden tehlike dedi geç döllenme oldu diye mi dedim bir şey demedi
Gulseren01 1453123S2 benim de öyleydi sadece rahim de kasılma görmüştü o yüzden bende progestan kullandım o çok iyi geliyor düzenli kullan
ssnnmmm Bizimde geç döllenme oldu sonrasında adet tarihine yaklaşıyor gerçi bizimki daha yakalamadı ama çok sorun etmiyor doktorumda o yüzden rahatım. Bol bol yat dinlen ayaklarının altına yastık koy düşük tehlikesine karşı
merweeilbey1 Benimde geç döllenme canım düşük tehlikesi bende de var biraz da kanamam var progestan verdi banada ultrasona göre takip ediyorum bende doktor tekrar adet tarihi belirleyelim dedi
1453123S2 merweeilbey1 bana da verdi progestan fitil olarak kullanıyorum senin ki kaç hafta geride canım
1453123S2 ssnnmmm inşallah ya bir şey daha sorcam haftaya cuma 6+2 olcak ultasona göre doktora gidersem bebeği görür müyüm acaba