Merveeeeeeeeeeeeeee Kafayı yemek üzereyim geceleri uyuyamıyorum yatakta dört dönüyorum deli gibi uykum var ama uyuyamıyorum benim gibi olan var mı varsa neler yaptınız çözüm yolu vardır illaki😔😞 bu arada 28+5 haftalık hamileyim
Bebis38 Merveeeeeeeeeeeeeee 😂😂😂beni anlatmışsın bende uyuyamıyorum yatakta dönmekten yoruluyorum artık çaresi yok sanırım 32+5 bende
Snszasla Merveeeeeeeeeeeeeee bende öyleydim dönsen olmuyor ne yaparsan yap uyku tutmuyor en son aklıma duş alıp yatmak geldi onu yapınca biraz daha rahat uykuya dalabiliyordum
NefesDeniz Merveeeeeeeeeeeeeee Geçen gün burada başka bir arkadaş yazmıştı sizin gibi uyuyamıyorum asla diye dönerken rahatsız oluyorum vs diye..başka bir arkadaşımızda hamile yastığı al değişimi göreceksin demiş ve bir sürü kişide hamile yastığını tavsiye etmiş o iyimiş isterseniz sizde bir bakın bende karnım büyümeye başlayınca alıcam :)
Merveeeeeeeeeeeeeee Bebis38 agresif oluyorum ama bu sefer gündüzler ruh gibi oluyorum beynim uyuştu artık
Snszasla Merveeeeeeeeeeeeeee kesinlikle duş vücudu gevşetiyor biraz gerçekten uyumayınca kötü etkileniyor insan
Merveeeeeeeeeeeeeee Snszasla beynim durdu artık sinirlerim bozuldu 2 haftadır böyleyim yok yanı uyuyamıyorum
Snszasla Merveeeeeeeeeeeeeee hafta ilerledikçe vücudun tepkileri de farklı oluyor doğuma hazırlık diyorlar ama işte yinede insanı çıkmaza sokuyor hak veriyorum zor gerçekten
melike14 28+1 im bende aynı öyleyim bide gece sıcak basması terleme eklenince kafamı duvarlara vurasım geliyor uykusuzluktan psikolojim bozuldu resmen
melike14 Merveeeeeeeeeeeeeee allah galiba doğum sonrası için zorlanmayalım diye şimdiden uykusuzluğa alıştırıyor bizi ben öyle düşünüyorum 😂
Merveeeeeeeeeeeeeee NefesDeniz onuda aldım faydasını görmedim gözlerim kapanmıyo resmen kontrolede 2 hafta var doktorumla çözmeye çalişcam olmadı böyle olmıcak
Merveeeeeeeeeeeeeee melike14 Herkes zaten bana anne olmak kolay değil diyorlar daha yolun başındayım gerçekten zor Anaların hakkı gerçekten ödenmez 🤲🏻