Sumeyyener 39+1 olduk etrafımda benimle hamile olan herkes sezeryan doğum yaptı. Ben normali beklediğim için. Ama hiç bi belirti yok🙄
Smyy34 Sumeyyener öyle oluyor çoğunluk kimi 42 haftada doğurur kimi 40 değişiyor cnm ama kıza göre geç gelir çoğunluk
Tuagca Sumeyyener 39 a girecegim mecburi sezeryan olacagim carsamba ama nedense ben de de hic belirti yok. 🙄
sultanacan Smyy34 🙂 ben 42 de doğum yaptım kızıma hamileyken oda suni ile yoksa doğacağı yoktu hanımefendinin :)
Sumeyyener Tuagca bende sezeryan istemeyi düşünüyorum yarın kontrolümüz var bakalım. Zaten iri bi bebek demişti doktorumuz bakalım
Tuagca Sumeyyener simdiden gecmis olsun . Spinali tercih edin sezeryandan kendine gelmek biraz zor oluyor :)
Burcu_ergn Sumeyyener bende sezaryan istiyorım ama fiyatı çok yüksek oluyor keyfi sezaryan olduğu için zorunda olsam biraz daha uyguna geliyor ilk doğumum mecburen normali bekliyorum
Busra_74 Sumeyyener tam 39+1 in sabahında sancılanmıştım oğluma sabır bakalım az kalmış senin de Allah sağlıkla kucağına aldırsın çok kolay bir Doğum olsun inşallah ❤️🤲🏻