busra61_58 40 hafta olduk ama benim kızın gelmeye niyeti yok ne bir sancı ne bir nişan yalancı sancı bile çekip ağız tadıyla hastaneye gidemedim😂😂😂 belki bende yazarsam buraya doğururum
M_N_R busra61_58 Ben actim bu posttan.Ertesi gun nişanim geldi.Bi ertesi gunde dogurdum😁40+0da dogumum oldu.Ama daha onceden hic bi belirtim yoktu😊Nişan gelmeden bi onceki gece korunmasiz ilişki yaşadim oda tetiklemiş ola bilir.☺
Nrsna busra61_58 bende aynı durumdayım sadece renksiz koyu akıntılar geliyor dünden beri sanırım nişan o
busra61_58 M_N_R hadi inşallah son haftalar diye iliskiyede girmedik hic korkumuzdan tetiklediğini bilmiyordum herkes doğurmuyon mu diye soruyor ama tık yok 😂😂
busra61_58 Nrsna bende akıntı hep var ama beyaz öyle koyu falan değil doktorada gidiyorum herşey normal diyip geri yolluyor herşeyi hazır bekliyoruz ama yok anam gelmiyor içerde kaldı 😂😂
busra61_58 M_N_R kız ben adamı 1 aydır bosami cirlatiyorum 😂😂 düz duvara tirmancak artık bide bunun 40 günü var😂😂
M_N_R busra61_58 ahahaha😂😂ay yazik adama be😂aynen 40 var.O yuzden sen guzelce bi vedalaş.Oyle bi vedalaş ki etkisi 40 gun sursun😉🤣😂
busra61_58 M_N_R hahaha aynen bencede bu gece vedalasiyim 😂sonrada soğuk su falan iciriyim görüp gorecegin 40 kadar bu diye😂😂