Kızlar selam herkese evet bende anne olduum girip sürekli doğum hikayesi okuyup mutlu olur heycan yapar gerçekten benim içinde o gün acaba gelecek mi derdiim ve 5 kasım da o gün geldi. Genel anestezi ile 38+2 de kızımı kucağıma aldım cokda uzatmadan gireyim konuya normalde spinal istiyordum ama dokunuş falan hissediliyor denince ve bende fazla panik bir insan olduğum için onu acı gibi hissederim diye uyumayı tercih ettim neyse işte odaya çıktım üzerimi giydirdiler damar yolu açıldı acımadı saniyelik bisi zaten korkmayın ama şu cıs için olanın adı neyse alttan takılan su an aklıma gelmedi adı çok rahatsız edici takılırken tamam da sonra da onu orda hissedip sanki hep çişin var ama yapamiyosun hissi oluştu o beni baya rahatsız etti annem kaynanam eşim beraberdik bekledik bir süre sonra beni sedyeye alıp ameliyathaneye götürdüler buz gibi biryer tırstım başta ama doktorlar hemşireler coķ cana yakındı güldürdüler heycani yendim sonra başladılar bana buz gibi bisi sürmeye falan yine bi korku geldi bana neyse hadi seni uytuuyoruz uyu dediler sonrası gözümu açtım odama cikariliyorum işte anestezi etkisiyle biraz saçmalama olmuş annemle kaynanamin yanında seni seviyorum aşkım opcem diye falan tutturup öpmüşüm kocamı 😂😂dalga geçtiler sonra kızım nerde güzel mi diye sormuşum bana gösterdiler ama benim gözler içi sulanmış gibi kimseyi net görmüyor du bir süre sonra kendime yavaş yavaş geldim başta acıyı çok hissetmedim ama sonra akşam olduu bir ağrı bir sanci o günü de öyle böyle ilaçla falan atlattım sonrası normaldi öyle aman aman bir acı sadece ben ilk gece yaşadım bebiş emiyor şükür alıştım emzirmeye 4 kilo 51 cm doğdu kızım su an yanimda uyuyor o kadar güzel ki bide bana benzetiyor herkes bir kokusu var anlatamam verdiği his dünyada hiç bisi bundan güzel olamaz rabbim hepinize yaşatsın inşallah kızlar mükemmel bir duygu sorulariniz varsa buyrun sorun ♥️🥰