Elisa Miragee oğlum doğduktan sonra eve geçerken kayınvalidem hazırlamıştı misafirlere ikram etmiştik
Matildaa Miragee hiç hazırlamadım canım. Şahsen gelenlerin bazı şeyleri getirmeleri taraftarıyım. Sonuçta doğum yapan sensin
Elisa Atsyifn aktarlarda lohusa şekeri diye satılıyor su tarçın karanfil ve bu şeker beraber kaynatılıp misafire ikram ediliyor.
toprakumsal Miragee Torkunun hazır lohusa serbetleri satılıyor ben ilk dogumumda ondan almıştım bundada ondan alicam hem bozulmuyor bittikçe açıyorsun şişeyi hemde tadıda çok güzeldi dediğin gibi süt içinde iyi oluyor ☺️
Smyy34 Miragee ben şimdiden kendim kurabiye çeşit çeşit yapıp Stok yapmaya başladım her gelene nasılsa çay yapılıyor enazindan her çeşit kurabiyeden yanına konulur ben koyamazsam mutfağımi tanıyan olmazsa diye pratik olur aynı şekilde eşim için rahat olur
Smyy34 tgce_brs bazıları dondurucu bazıları saklama kabı canm saklama kabında rahat 2 ay dayanıyor dondurucuda olaanlarda uzun ömürlü biliyorsunuz
Smyy34 Iraz doktora gitmen daha iyi olur cnm burdan kimse yardımcı olmaz sana hassas konu ertelemeden doktora. Git bence riskli bişey olup olmadığından emin olun
Iraz Smyy34 canım brn covid tesişliyim katantinadayız ve gebeyim Allah’ım iniallah kötü birsey degildir