eyluleceninannesi Ebru2403 bende aldım henüz kullanmadım ama kullanışlı gibi duruyor inşallah öyledir 😊
minnie123 Ebru2403 düşünüyordum comfort modelini ama sonra vazgeçtim ebebekten babyplus travel sistem aldım nedense aynı gibi geldi ama hayırlısı bakalım kullanıp görecez
durukiz Ben aldım ama daha bebeğim doğmadığı için bilemiyorum 🙂 trendyoldan aldım geldi eşimle kurduk kaliteli ve iş görür gibi görünüyor. Ben de burada bekleyeyim yorum yapacak olanları 😊
eyluleceninannesi Ebru2403 set olarak aldım ben park beşik ana kucağı bebek arabası yatağı ve bebek bakım çantası birde yağmurluk hediye hepsi 1.700
Tuagca Nokta bebek ve babyci bebek urun paketi icinde veriyor goruntusu cok guzel ama kullanımını bilmiyorum
Ttugbatrn minnie123 bende 4baby travel aldım ebebekteki canyon ile arasında kalmıştım aslında aynı gibi duruyor ama 4babyi 800₺ alınca ebebektekinden vazgeçtim
eyluleceninannesi Alara005 internetten buldum moroğlubebe istanbulda sipariş verecektim görümcem orda gidip aldık ama güvenerek sipariş verebilirsiniz biz birazda gezme amaçlı gittik yoksa internetten sipariş vericektik 😊
Ebru2403 eyluleceninannesi evet baktım travelmis ama ben besik vesaire aldım sadece bebek arabasi araştırıyorum onada karar veirrsem alicam iste
eyluleceninannesi Ebru2403 sadece bebek arabası ne kadar bilmiyorum ama toptan mağazası uygun olabilir kullanıp memnun kalan arkadaşlarım var
eyluleceninannesi Ebru2403 civilde indirimdeydi ama hala devam ediyor mu bilmiyorum fotoğraf olmamış sanırsam tekrar yükler misiniz