Snszasla Epifenomen eşimin adı Aykut oğlumun ismi de Anıl olunca sanki daha bi yakıştı gibi geliyor şu an 😀 benim adım da Burcu alfabetik sırayı da bozmamış olduk 😂💙
Snszasla alindas 😀kolayca sizde bulursunuz inşallah biz baya zorlandık valla kendi ismimi bu kadar düşünmezdim heralde evlat olunca başka oluyor 🥰teşekkür ederim inşallah hayırlı evlat olur hepimizin evlatları 🤗🐣
alindas Snszasla herkesin evladı kendi gözünde kondurulamaz bir konumda vallahi anlıyorum🥰 Amiiiiin amiiiin🤲🏻❤️
Snszasla Eylemanil62 🤗 ben de bu kadar beğenen çıkacağını sanmıyordum ama cidden güzel bi isim olduğunu söyleyen çok çıktı ve benim de içime sindi 🤗
Meriwa Snszasla yok kız hatır falan kalmadı bal da bi oğlum var dünyam o benim ☺️ Allahım sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin
Adabuket Snszasla vallaha burcu aslan olduğu için karakteri zor ama kendi evine bağlı ailesine bağlı ve işinde çok başarılıdır🙏
Snszasla Adabuket maşallah bizimki de evine ailesine bağlı olur inşallah herkesin evladı hayırlı evlat olsun 🤲🏻🐣🥰