Fatmanurkor94 40+3 olduk acıle gıttım bugun bel agrısından ve akıntı vardı sarımsı 3 cm acıklık ve cok olmasa da sancı cıktı yatıs yapabilirız dedıler meryem ana otunu ıslatayım mı 2 saat sonra tekrar gıtcem
yesilesinti Fatmanurkor94 bu otu daha önce duymamıştım ne için acaba. Rabbim bir avazda kurtarsın sizi
UmmuHamza Fatmanurkor94 Hayır yatışınız yapıldığında suya koyun bence. Ben suni sancıyı verdiklerinde koydum suya
Fatmanurkor94 kubra2608 sancılarım sureklı degıl o yızden emin olamadım ya 2 tane var bırını ısltsam dıgerı dr sancı cogalınca yapsam nr kadar sağlıklı olur acaba
Zeyyno_ Fatmanurkor94 Bi tanesini ıslatman yeterli bence çünkü zaten rahim açılması oldukça sancın da artacaktır doğumdan sonra çıkartırsın sudan ama sancın sıklaştığında suya koy bence dha iyi olur
Fatmanurkor94 UmmuHamza acılmanız var mıydı sunı verılırken. Suni verelım derse kabul edıyom mı zor mu oldu sızın ve kac saat surdu
UmmuHamza Fatmanurkor94 Açılmam hiç yoktu sancım da yoktu ama 8.30 da başladı 11.50 de doğumhaneye gittim 😁 hastane yakınsa koyun ama evde başlarsa diye düşündüm.
UmmuHamza Fatmanurkor94 Eğer ilerleme hızlıysa kendi sancınızı bekleyin boşuna çocukta sizde ilaca maruz kalmayın ama kötü bir şey değil suni 🥰 çok dua edin 🌺
Fatmanurkor94 UmmuHamza sunı sancıyla dogumu baslatacaklar acılmam 3 cm ınsallah benımde cabuk okur dua edın
Hilalgc 39+0 1 cm açıklık var doktor sancın yada suyun gelirse gel dedi sancım yok suyumda gelmedi şimdiden koyulsa açılma için ise yarar mi