Cicilibicili Mehtapakgl ben dermoeczanemden 3 lü setini aldım. Çünkü heryere de güvenilmiyo. Kampanyalı şuan. Hemen kargoya verdiler 1 gün sonra geldi. Tavsiye ederim ☺️
Mehtapakgl Svnctkc valla günahları boynuna. Herkes güveniyor bakıyor hele ki en çok anneler. Inşallah öyle değildir.
halitefe Mehtapakgl aynen canım set halinde değilde ayrı ayrı alırsan çok uyguna geliyor bak ben şampuan losyon bebek yağı pişik kremini ayrı ayrı aldım 220 TL ye geldi ve 1 yıl gider zaten
[silindi] NaimeYilmaz dermoeczanem su an set olarak da en uygunu. Eve bilgisayar basina gecene kadar bitmezse ben de hesaplayip ya tek tek ya da set alacagim oradan. Her turlu kozmetikte en iyisi bence dermoeczanem 👍🏻
neslihann87 Mehtapakgl mustelanın pişik kremini kullanıyorum bende gerçekten çok iyi geldi pahalı ürünleri ama değer
Mehtapakgl neslihann87 evet gerçekten pahalı ama değer yavrularımız için kötü ürün alsak bie daha ürün alcaz daha çok para.
neslihann87 Mehtapakgl aynen evet yazık zaten minicikler değer yani 40 günlüğüz biz başka markalarda denedim faydasını görmedim☺
Zeynepahmett Mehtapakgl uni baby kullandık hep kızıma. İlk aylarda asla aglamiyordu artık çok ağlıyor iki yaşında bu arada. Ben de gözü mü yakıyor acaba diye düşünmeye başlamıştım denedim yakmiyo:) benim kız cadılık yapıyormuş. Bir saat banyoda kalsa ses etmez ama kafasına su geldi mi basıyor çığlığı:) yeni bebişlerim yolda yine üni baby e devam ederim ben
senginda Mustela ürünlerini güvenle kullanabilirsiniz..Fakat internetten almayın, mutlaka eczaneden alın..Bazı eczanelerde 3 al 2 öde kampanyaları var..Onları sorun, genelde büyük eczanelerde oluyor..Kolay gelsin