merhabalar doğum yapalım bugün tam 7 . gün oldu 7 günlük tazecik anneyim tansiyonum 16 -10 olarak acilden giriş yapmam la başladı hikayem tahliller vs derken idrarında protein kaçağı çıktı ve yatış yapıldı kontrol altında tutuldum sürekli nst ve ultrason çekildi bana o gün 36 +2 ydim doktor yanına gelip 24 saat arar toplatacağız dedi ve bende öyle yaptım sonuçları yine yüksek çıktı devam edildi kontrollere sonrasında doktor 37 haftada bebeği alacağını doğurtturacapını söyledi suni sancı ile doğumu başlatacağızz dedi gün geldi çattı sabahtan alttan muayee oldum 1,5
2 cm açıklığımm vardı doktor çatımın dar olduğunu ama bebeğin küçük olduğunu doğabileceğini söyledi suni sancı verelim açılmana göre doğum yaparsın dedi suni sancı verilmeye başlandı ilk verildiği zaman hissetmedim açıkçası sancıları hemşireler gidip gelip gerçekten hissetmiyormusun dedi hayır dedim dozunu artıyor lardınyine hissetmiyordum aynı zamanda nst ye bağladılar sonrasında 95 e çıkardılar dereceyi ve o zaman artık ağır gelmeye başladı ve karnım da altı yemek yedirmediler sezeryan riski var diye dayanamıyordum sürekli gelen bi snacı var belden kasıktan karından bi 10 dk vurup geçmiyo sürekli sancın var sürekli tuşe yapıyorlar açılmam ilerlemiyor aynı kaldı 12 saat boyunca bu şekilde devam etti devam etmedi açılmam bende artık dayanamıyorum ne yapacaksanız yapın belli birşey söylemediler yemek yiyebilir miyim dedim hayır dediler sezeryana alıcaz apar topar hazırlandım suni sancıyı kestiler ama sancılarım hala var neyse ameliyat haneye geçtik belden uyuşturdular beni herşeyi görmek istedim kızımın doğum anına şahit olmak istedim doktorlar ne yaptıklarını teker teker anlattı lar doktor en son 10 dan geriye say dedi ve bende saymaya başladım ve 1 dediği mde bebeğim doğmuştu ağlıyordu o ağlarken bende ağladım yanıma getirdiler öptüm onu 🤗 kokladım 2820 doğdum benim kızım çok şükür dedim kurtuldum arkadaşlar ameliyattan sonrası zordu açıkçası narkoz atması vs zor ama inanın bebeğinizi kucağınızda hissetiğinşzde herşey geçiyor o kadar mutluyum ki sütüm 4 gün geldi bu arada şimdi yanında uyuyor kızım sormak istediğiniz sorular olursa severek cevaplarım 🥰