babysevgi Kubraaka2 ilk burts bee almstım içeriği temiz diye 😬 snra içeriği değişmiş meğerse mühendisoğlunda gördüm ve inceledim . Dünde minoriste indirim vardı denemek için onun şampuanını aldım . Burts bee yi de ilerleyen zamanlarda kullanırım dedim açıkcası . Gerçekten içeriği temiz ürün bulmak zor .
drn5410 Kubraaka2 mühendisinoğlu sayfasını takip et canım orda doğal içerikli ürünler paylaşılıyor bütçene göre seçebilirsin🤗
Kubraokumus4446 Kimyasal olmayan var müstela bebek ürünlerinde içeriği temiz ve kimyasalsız bi marka şampuan ve göğüs ucu kremi müstela markasının aldım bebek deterjanı sa ıncıa ve sivenı ikisi de sıfır kimsyasalsız ürünler çok araştırarak bunlara karar verdim
annepanda Kubraaka2 instagramda muhendisinoğlu sayfasıni takip edin. Orada bebek ürünlerinin neredeyse hepsinin içeriği inceniyor. Hem temiz hem kesenize uygun olanı bulabilirsiniz. 😊
Kubraaka2 bebegim_28 bende öyle düşünüyorm içeriği doğal olan mustelaymış cidden bide pahalı olmasa internettn mi alıyosunuz ?
Selin59 Kubraaka2 ben kızıma mustela nın bakım setini aldım, deterjan olarakta hacı Şakir’in sabun tozunu tercih ettim ❤️
helinergul Kubraaka2 şampuan Radix deterjan Incia aldım ama Incia ile yıkamadım ilk kıyafetlerini Hacı Şakir’in sabun tozunu aldım 6 ay boyunca deterjana geçmeyi düşünmüyorum
Kubraaka2 helinergul sabun tozları benim makinama iyi gelmedi eritmedi malesef bende uni baby sıvı deterjan alırım sanırm
bebegim_28 Kubraaka2 evet trendyoldan ama pişik kremi ve şampuanını aldım sadece set olarak çok pahalıydı
sedanuratas Kubraaka2 hepsini dalin aldım yıllardır bilinen marka 🐥 İlk bebeğim 2 yaşında onuda hala dalin kullanıyorum 💛
melisammm Deterjan green clean aldık gerçekten bebek kokuyor çok beğendim. Şampuan agarta markasının bebek şampuanını aldım tamamen bitkisel