Ydgrshn Kizlar cok kotuyum ilk hamilelegimde ki gibi bugun gozlerimi acar acmaz gune övmeyle basladim bulantiya ne iyi gelir benim ilk hamilelegim cok kotu gecti yine oyle olmaktan korkuyorum
Esmanur_97 Ydgrshn 27+4 haftalığım canım benim hala bulanıyor ilk zamanlar tuzlu çubuk kraker yiyordum o bastırıyor mideni . Doktoruna söyle prilam dr versin çok işe yarıyor hala kullanıyorum ☺️
drn05 Ydgrshn çok geçmiş olsun daha dün acillik biri olarak çok iyi anlıyorum 🙈 banada prilam iyi geldi mutlaka doktorunuza danışarak denemenizi tavsiye ederim
Zeynep-aa Ydgrshn ne içersen iç o öğürme bulantı kusma oluyor🥴 ben gece yatmadan 2 prilam 1 zofer içiyodum sabah öğürmemi kesmişti ama bulantı iştah kaybını ve kusmamı engelleyememişti🥴 15.haftadan sonra biraz bişeyler yemeye başlamıştım. 27.haftadayım ve hala yatmadan kullanıyorum yoksa hala yokluyor🥴 biz annişlerin çilesi yapacak bişey yok sabretcez 9 ay sonra bitecek inşallah 😂😂😂😭
Ydgrshn Esmanur_97 kraker hic ise yaramiyo yaa onuda cıkarıyom ben kizima hamileyken afedersiniz tüküğümü yutamiyorum doktor la gorcem bakalim prilam dr nasil iciliyor gunde kactane
drn05 Esmanur_97 27. Haftada azalma olmuştur hala ilk haftalardaki gibi mi 🙈 düzenli olarak hapı kullanıyor musunuz?
Ydgrshn drn05 bende ilk hamileligimde 5 ay hergun hastanede serumla beslendim cok kotuydu insallah iyi olur hap
Zeynep-aa Ydgrshn cok iyi anlıyorum sizi bende cok yıprandım halsız oldum ağladım bitmiyo diye. Ama bitmese bile hapların ıse yaradığı donemde 2.trimester da iştahım acildi. İnşallah sizde o evreleri herkes gıbı ayıla bayıla da olsa atlatcaksnz, inanın…
Ydgrshn Zeynep-aa kizimda 6.ayda gecti tamamen bakalim.bu nasil olacak kizimda 49 kilo hamile kaldim 39 kiloya dustum ilk 4 ayda tabi bide ise zehirli guatr eklendi.doguma kadr olan surede sadece verdigim kiloyu geri aldim
Zeynep-aa Ydgrshn geçmiş olsun çok kuzum. İnşallah bu sefer daha iyi geçer 🤲 moralini dinç tut sen. Bebişler sağlıklı doğar inşallah doktor kontrolüne gittiğinde durum iyi gidiyosa sıkma kendini. Kilo alınır da verilir de.