Damla2834 Songulkls27 ben hastaneye geldım yatısımı verdıler sunu sancı verıldı sımdı suyum geliyo Doğum baslamiş dedıler
Songulkls27 Damla2834 yaa gerçekten mi hastanedemisiniz şuan 😳 ay ben heyecan yaptım nasıl gelişme varmı
Burcu_ergn Bu gece bendede oldu çamaşırında akıntım vardı hemde dolu dolu almıştı komple ıslaktı pijamama kadar çıkmıştı yarın gidicem bende bugun Pazar diye beklemek istedim doktoru
Songulkls27 Burcu_ergn aynen bugün nöbetçi Dr lar var. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin sağ salim bebeklerim izi kucağımıza alalım 🤗
Damla2834 Songulkls27 suni sancı verıldı aksama kadar açılmam olmadı epidurel dogum yaptım canım çok şükür aldık kucağımıza suan
Damla2834 Songulkls27 ılk sunu sancı verdiler 2 cm açılmam vardı akşam 8 e kadar açılmam 3 cm e çıktı daha dayanamadım epidurel yaptırdım
Kubraeva Songulkls27 oyle olmuyor iste bianda hepsi geldigide oluyor azar azarda cnm oglumda kontrole gidecegim sabah lavaboda Avuc ici kadar gelmisti hastaneye gittim muayne oldum bianda orda bosalmaya basladi 🤦♀️🤭