Eta21 Kızlar karnım çok kötü ağrıyor ilk deneyimim ayırt edemicem diye ödüm kopuyor öncesinde ne bi su ne bir nişan olmadı şuan karnım böyle acı yendiğinde ağrıd ya öyle ağrıyor ama dün gecece acı yemiştim ondan mıdır yoksa sancım mı var bilmiyorum :(
Bonnusimo Eta21ln kaç haftalıksın? 38+6yım dün geceden beri benimde öyle belim karnım Bi rahatsız ağrı yanma gibi ama sancı yok hani duramıcak Bi rahatsızlık yok yada ben durabiliyorum bilmiyorum 😂 ay ayırt edememek cok zor ya bende edemiyorum ama illa belli eder merak etme
Sibelsncar Eta21 bilen birileri gelse keşke benimde ağrım.basladi 39 1 im ve 2 cm acilmam var nişan geldi şu yok ama karnimda sol tarafta kasılma oluyor yumruk gibi sol tarafım acayip ağrıyor hareket edemiyorum şu an niye sol taraf sancım mi başladı acaba
Eta21 Bonnusimo 38+5 teyim yemin edemr şuan korkudan nerdeyse altıma edeceğim ayıptır söylemesi hiç hazır değilim ya benn salı günü sezeryan olacam ona bile hazır değilim offf
Bonnusimo Eta21 gün belli olunca daha Bi stres oluyordur ama gerçekten. Herkes o an güç geliyor diyor insallah öyle olur benimde salı kontrolüm var ilk alttan muayenemi olucam o güne kadar gelmezse tabi
Eta21 Sibelsncar kesmlkle bu sancıdır hala devam ediyor tabi belli aralıklarla ama geldiğinde de 15-20 dsn sürüyor ve şuan ishalim çok korkuyorum