Mahir canim 1 sene önce ben olmuştum. Bizim yakamızı 5 ay bırakmadı o da ilaç tedavisine rağmen. Ben artık ağlıyordum. Evde yıkamadıgım hiçbir şey kalmamıştı. Önce ben kapmıştım sonra eşime bulaştırdım. Sonra ikimiz tedavi olduk. Ama eşim pek sallamadıgından meğer onda tam geçmemiş. Ben bitti derken baktım eşim kötü oldu baya doktora tekrar gittik baktık bu sefer eşim olmuş. Eşimden tekrardan bana geçti tabi. Sonra hadi tekrardan aynı temizlik yapılsın. Ben artık yorulmuştum. Ve kimse seni anlamıyorda. Sadece başına gelen bilir çok zor bir şey. Rabbimden duam inşallah tez zamanda kurtulursun allahım sana yardim etsin. Bende şimdi hamileyim her gece uyumadan önce rabbime dua ediyorum hamileyken olmayım diye. Çünkü ilaçlar bebeğe zarar verir diye korkuyorum bende. Bak şimdi ben her türlü ilacı kullanmıştım ama tek bir ilaç fayda etmişti bana. Diğerleri hicbir etki yaratmadı. Adını bile yazarken korkuyorum. Resmen psikolojimi mahfetti. Wilkinson pomad adlı bir ilaç. Kükürt bazlı. Çok leş ama etkisi mükemmel bir ilaç. Fakat işte hamileleyken kullanılır mi bilmem. Yüksek ihtimalle olmaz ama yinede bir doktora sor. Gece sürüp uyuyorsun. Muhakkak başka nevresim ser sabah kalkar kalkmaz o nevresimi yıkıyorsun sende direk yıkamıyorsun aynı şeyi iki gün üst üste yapiyorsun sonra bir hafta ara verip bir hafta sonunda tekrardan 2 gün aynı şeyi yapiyorsun. Biliyorum yorucu ama mecbur. Bu arada evdeki senle birlikte yaşayan herkes aynı şeyi yapıyor. Yoksa bizim durumu yaşarsınız sizde. Onda olsa da olmasada yapmak zorunda. Bak daha da fazla bilgi veririm destekte olurum. Çünkü diyorum ya başıma geldi. Geceli aylar olmasına rağmen hala her gün dua ederim. Çok ama çok zor allah yardımcın olsun