Zelisss Kızlar merhaba. Sormak istediğim bir şey var 6haftalık hamileyim keseyi gördük ama kalp atışı için haftaya gidicez ben kabızlık sorunu yaşıyorum ve her wcye girmem işkence oluo bugün de biraz ıkındım zorladım galiba az da olsa sonrada içime bi kuşku düştü bişi olurmu diye 🙄😞
esoeso Zelisss ilk 3 ay bebegn tutunma evresı ıkınmmya dkkat et eger cok kabzlk skaytn varsa doktra surup yzdr bn cok kbz olrdm kayısı yerdm rahatltrdı bde osmolak denn bı surup var onu yazdı doktrm ama bu ayda kayısı nasl olr blmem senn acından bnceee doktrna sor veee kesnlkleee bol suuuuu 🙄
cennetinsusu Zelisss canım bn akşamdan 3-4adet kayısıyı suya koyuyorum sabah aç karnıma içiyorum. O iyi geliyor. Maden suyu da iyi geliyormuş. Lifli gıdalar tüketmeye çalış. İstersen doktoruna da danış. Daha iyi bilgi verir inş😊
cennetinsusu Zelisss Arkadaşında dediği gibi ilk başlarda kayısı iyi gelir mi bilmem belki sorun olur sen doktora danış o sana bilgi verir.
Nihanozturk Zelisss canım ben o sorunu hamile degilkende cekiyodum hamilelikte daha cok artıyo sen doktoruna söyle ilac yazsın ben baslarda hep duphalac kullandım öyle cıktım 33.haftaya kadar.Şimdi 35teyim iki haftadır yine sıkıntı yasamaya basladım dogum stresi sardıkça kabızlık arttı yedigim meyvenin haddi hesabı yok hicbisey fayda etmiyor ilacında almak istemiyorum artık bugün 3.gün hala yok 🤷🏻♀️
UlkerKamran Ben 28 haftamdayim ,ayni sorun,,hatta kan bile geliyo.bu yuzden normal dogumdan korkuyorum 🙁