2148 Kızlar yaklaşık iki hafta olacak bebeğim çok sert oluyor nefesim kesiliyor uykudan uyanıyorum acısı ile,birde gün içinde uzun süreli hıçkırdık gibi bir şey oluyor bebeğime bir şey mi oluyor😪
Elfynsmr 2148 yok canım normal merak etme kasılmalar doğuma hazırlık ve artık bebek büyüdüğü için karın kaslarını da zorluyor hıçkırıkta akciğer gelişimi için önemli korkma ☺️
Cemrenur 2148 korkma canım bende tam 34 haftaligim o kasilmalar da ben de üst tarafta mide tarafında oluyor. Hıçkırık da çok iyi akciğer gelişimi için 😍
2148 Cemrenur ya benim her yer taş gibi oluyor, hickirikta baya uzun sürüyor hatta okşuyorum geçsin diye korkuyorum boğuluyor mu acaba diye
Efmavi Bende 34+3 aşırı kasılıyor uykumdan bile uyandığım oluyor kafa be poposunu elimle hissediyorum sanırım doğum kasılmalarına alıştırma bunlar ☺️
Efmavi 2148 bende elimle okşuyorum uzun uzun hatta bugün eşim baya okşadı gene de düzelmedi artık böyle olmasına alışmalıyım diyorum az kaldı biraz daha sabır kucağımıza alınca hepsini unutucaz
Efmavi Sağlıkla vaktinde gelsinler asıl doğduklarında yorulucaz tadını çıkar canım hamilelik zor ama çok güzel 🥰
Nursahcan Korkma annesi bebiş büyüyor ve yavaş yavaş doğuma hazırlıyor kendını aşagı fönmüş büyük ihtimal 32 haftadan itibaren bebeişler aşagı döner ve hareketşerını cok fazla hissetmeye başlarsın bu haftalarda yalancı kasılmalarında olur