Mahir Meraba kizlar uyuz odugumu ogrendm ve 1 ay bile yok dogumuma krem kulandm bi hafta oldu ama hala kasinti gelip gidiyor basina gelen oldumu yada boyle biseye sahit olan bebegim icin korkuyorum oturup agliyorm artk @
Cancazim Mahir ay geçmiş olsun inşallah bebeğe geçmez bu sıralar çok duyuyorum uyuz hastalığını bebek doğmadan çaresine bakın nasıl kaptınız peki
Mahir Kaynanam denen illetten ve halada doktora gitmiyor benmki gecti diyip dogumdada yanmda gelip kalcak allaha havale ediyorum artk vicdnsz
Asenana Mahir herşeyini kaynat bütün kıyafetlerini eşininkileri de hatta. Kaynana da söyle gelmesin doğuma falan düşüncesiz
Mahir Korkuyorum ama cidden uyuz olupta doguran arkadaslar varmiki bilgi amacli yoksa kafayi yicem belim koptu artk temzlik yapmaktan
Mahir Asenana kavga sebebi olur gelmezse cnm😔 ama diyorum egerki kotu niyetle gitmiyorsa icinden cikmasin yani beni cok sevdiginden gelmicek yani milet desin iste gitti falan kaldi bakiyo tovbeki faydasi olcak
Asenana Mahir küçücük bebek uyuz mu olsun onun yüzünden eşine söyle gitsin doktora ilacını kullansın düzelince gelsin annen de eşin düşünmüyo bebeği
Mahir Kiz soylemezmym kocamda soyluyo bende soyluyorm diyor benmki gecti gerek yok bilmem ne kalin kafali olunca insan laf anlatmak mumkun degil gunahi boynuna artk ne diyeyim