lifeofmybaby Dün doktora gittik cinsiyetini 2 hafta sonra söyleyeceğim dedi ama çok merak ettim sizin belli oldu mu olduysa cinsiyeti ne? Kız daha geç belli oluyormuş bu doğru mu?
Ayseege6156 lifeofmybaby bana 12 de kız dediler 16 da erkek oldu😅 şuan 24 deyiz hala erkek çok şükür 😌 değişiyor canım doktorun netleşsin diye söylememiştir belkş
yagizefeninannesi lifeofmybaby bizim 12. Haftamızda %95 erkek ama bir sonraki kontrol de daha net söylerim demişti, yine erkek demişti değişmedi, kimi doktorlar direk anlıyor canım
busraakeskin lifeofmybaby 12 de kız dedi 16 da kız dedi artık 20 yi beklemedeyim şuan. Elbise aldım erkek derlerse elbiseyi girdircem kusura bakmasın canım yavrum. Bizim de var bi hayalimiz 😂
Busra0046 lifeofmybaby evet kız geç gösterirmiş canım ben tam 11 haftalıkken gittim erkek dedi 12 haftada ikili tarama var bu hafta ona gidicem bakalım sen yaptırdınmı 🙏😊❤️🐥
lifeofmybaby Ayseege6156 hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🤲🏻 Evet öyle dedi 2 hafta sonra met görürüm dedi inşallah bakalım🙏🏻
-Kbra8- Benim de 12+5 Pazartesi randevum var inşallah görür ya. Çevremdekiler görünür diyor ama erken diyen de var. Aşırı merak ediyorum 😊
lifeofmybaby -Kbra8- görünür inşallah ya bizim doktor gördü bence ama emin olmak için 2 hafta sonra gel dedi
-Kbra8- busraakeskin beni çok güldürdün canım ya. Kahkaha attım 😂😂 Benim de hayalim kız valla. Elbiseler etekler giydirmek. O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Var bir hayalimiz 😂😍😍😍
-Kbra8- busraakeskin bugün 12+6 ve doktora gideceğimi söylemiştim ya. Bugün gittik ve %90 erkek dedi. Kız elbiseleri hayali başka bahara kaldı canım 😂
-Kbra8- busraakeskin bende 13.haftada girdim yarın kontrolüm var aşırı merak ediyorum keşke görse emin olarak 😍
mucizemARAS lifeofmybaby tam 12 haftalıkken gittim ve erkege benziyor ama net deil sanki çıkıntısı var bidahakine netleşir dedi bende çok çok merak ediyorum kimine net söylüyorlarmış bu haftada ama bana net demedi işte
Ylzysn 16+5 de kıza benziyo ama net bişey diyemem dedi 22. De ayrıntılı ultrason var bakalım ne diyecek 🤗
Dygmvl lifeofmybaby 12+6 da gittim iki kere baktı ikisinde de kesin erkek dedi. Bebeğin gelişimi de önemli 1 hafta öndeydi sanırım o da emin olmasında etken