Aysuaysu applepie inşallah 3 ay sonra kullanıcaz🥰 ama ablamdan ve arkadaşlarımdan biliyorum çok memnunlar, ben ana kucağı olarak cybex tam yatan modelini aldım 💜
[silindi] applepie ben de henuz kullanmasam da cameleon3 ve cybex kombinasyonu var, cok arastirip aldim, kullanan herkesin konfor ve memnuniyet fikrinden yola cikarak. Bee5 daha kompakt tabi ama bugaboo gercekten cok kaliteli, deneyince fark ediyor
applepie [silindi] benim bi arkadasim da camelon kullandi gercekten bugaboo iyiymis 👍🏼👍🏼 tesekkurler cevapladiginiz icin🌸🌸
Ronam Baby home Bh-955 çok iyi. Dün geldi siparişimiz. 1200’ e aldık indirimde. Şu an baktım 1800 tl olmuş
Bubengebelik Arvensmom Litetrax 4 Bebek Arabası aldım şu an e bebekte 1200e düşmüş ben aldığımda 1900dü kabin model diye geçiyor sanırım hem çok ağır değil hem baston travel arası bişey ben çok beğendim
Ftmm Arvensmom ben travel aldım hıc memnun degılım en guzeli eski bebek arabaları. Cocuk ayagını cıkatamıyor emniyet kemeri den rahatsız oluyor hıc memnun degılım
Balfeman Arvensmom Joie marka Litetrax 4 Travel Sistem almayı düşünüyorum.E-bebekte mağazada baktım kullanışlı şu an %15 indirimi var ama ben Şubat indiriminde almayı düşünüyorum.
tgul morusevenanne Evet aldım, daha kullanmadım ama cok beğendim hafifliğini, katlanınca aldığı sekli, tekerleklerin hareketlerini falan.
hanibazen Kanz elephant aldım travel ama öyle ağır travellardan değil sürüşü de kolay geldi bana evde denedim tabiki şimdilik bi bakın isterseniz
Ozge3747 Arvensmom İlk bebeğimde joie litetrax 4 kullanıyorum. Şimdi ikinci bebeğime Kraft lima aldım. İkisi de güzel sadece joie çift yönlü değil