UlkerKamran Kizlar oyle heyecanliyim ki anlatamam.Yarin doktora gidecem.su an 25 haftamdayim.bi sorun varmi? Bebek iyimi dusundukce sabirsizlaniyorum.Siz kac haftalik hamilesiniz??
DenizEla UlkerKamran Canım ben 26+2 oldum prensesimi bekliyorum heycanla 19 ağustos tahmini doğum günü günler yil gibi geciyo 🙈😊
Dlrsdzynpzll Sevde123 ayniyiz canim ama benim ikinci gebeligim temmuz sonu sezeryan olucam insallah ilki oyle oldugu icin. Nasil gidiyor
Aysimaveannesi Sltnn40 bizde 28+1 haftalik olduk bizomde 6 agustos nasil oluyorki iki gun var aramizda 😊
UlkerKamran Bi tarafdan oyle cox istiyorumki kelebegime kavusmayi. Evde cok stres yasiyorum.bazen cabuk gelsede kafamdaki sorunlari onunla oynayarak ,gulerek bos versem diyorum (((( doktor 28agustos soyledi bize tahmini tarih.
AyeHakanKrk UlkerKamran benimde tahmini Doğum tarihim 28 Ağustos 🙏 hayırlısıyla sağlıkla alalım kucaklarımıza
Sevde123 Dlrsdzynpzll benim henüz ilk yani ikinci gebelik ama ilkinde doğum gerçekleşmedi. Hamileliğin başından beri çok güzel ilerliyor hamdolsun ama artık ağırlaşmaya basladim yoğun şekilde sırt ve bel agrım oluyor onun dışında herşey güzel iste😂😂 Senin nasıl ilerliyor hamilelik 😊 cabuk geçiyordur smdi bi çocuğun olduğu için ama bana hiç gecmiyo hemen doğum zamanı gelsin istiyorum😄😄
aysnrynk Biz de 27+2 ve dün kontrole gittik. Benim oğlum azıcık yapılı olacak herhalde 5 kilo doğan annesi gibi 😊 kemik yapısı 28+4 gösteriyor kendisi de 1280 gr bi de koca kafalı sıpam😊 sadece ufacık sıkıntımız doğum pozisyonuna erken girmiş ufaktan da ağrılarım başladı doktor istirahat etmemi söyledi 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalım o zamana kadar içimde bi uzaylı var ❤
Asrinbaby aysnrynk cnm bana da doktor 4 ü geçebilir kilosu dedi 28. Haftada 1400 gr di. Şu anda 1500 olmuştur. Ama normal doğum yaparsın dedi kilosu önemli değil dedi 4 kilonun üzerini nasil doğurayım ya 😣 ben 3.800 doğmuşum eşim 4.150 gr doğmuş acaba bu civarda mi doğar.
Dlrsdzynpzll Sevde123 aynen cabuk gecti daha dun gbi ogrendigim ama kızımın telasi evin isi gucu derken zaman su gbi gecti gerci ilkindede 30 lara kadar cabuk ondan sonrasi gecmemisti😊 benimde iyi gidiyor hamd olsun bel ve sırt agrisi en baslardan beri var bende disari cikan cok bi karnim cok ic karnim genis diye fena oluyo yani 🤔
UlkerKamran DenizEla 19agustos bizim evlilik yil donumumuz.25agustosta babasinin dogum gunu.Ama doktor 28agustos soyledi dogum tarihini.insallah sende sag salim alirsin kucagina bebegini..
Asrinbaby UlkerKamran 1 ağustos yazıyor ama erken gelecekmiş gibi geliyor bana 😂 sadece artik batmaya başladı dik oturmazsam sandalyede falan kaburga açıyı kafası tam orda çünkü 😊 kaç kilo genişleriniz benimkisi 1500 gr civarında bugün itibariyle
aysnrynk Asrinbaby ben de aynı şeyi düşünüyoruz vallahi ama korkum yok sağlıklı olsun da sezaryen de olabilir 😊 doktor sağlığı yerinde dedi gerisi önemli değil 🤗
aysnrynk dnzzfr bana doktorum fazla ya da çok demedi kilolu bebekten ziyade kemikleri de kuvvetli bi bebek olacak dedi yani sadece şişmiyor yapı olarak büyük bi bebek o yüzden kafama takmıyorum iyi olduğunu bilince gerisi önemli değil bence 😊
Sevde123 Dlrsdzynpzll keşke benimde çok çabuk geçse ama 1 yıldır hamileyim gibi😫😂 ahh o sırt ağrıları 😢 ben de hamilelikten önce gitmiştim doktora o ay hamileymişim röntgene filan da girmiştim ama sonra öğrenince tedavi başlamadan bitti malesef 😢 doğurunca da koşarak gidicem tekrardan hastaneye😂