Ynr91 O-Sevim bende 30+6 haftalık oldum canım çok şükür bir kere bile mide bulantım olmadı sadece uzun yol dışında şuanda da gayet iyim tabi biraz ağırlaştım falan yatmak kalkmak zor oluyor 😊
O-Sevim Ynr91 bunlari duydukca nasil rahatliyorum anlatamam 🥰 30 lu haftalar o kadar uzak geliyor ki bana 😂 az kalmış sizinde insallah sağ salim alirsiniz kucaginiza 🥰❤
Ynr91 O-Sevim bende sen gb strese girdim doktora sordum bana çok şanslısın tam istediğimiz gebesin dedi içini rahat tut canım güzel düşün güzel olsun Rabbim sağ salim bebişlerimiz kucağımıza almayı nap etsin 🙂
AlevDemirel O-Sevim ilk bir ay kötüydüm su an 37.haftamdayım. Hiç bir sorun yok her işimi kendim hallediyorm şükür
O-Sevim Camurcu Ynr91 amin insallah 😊🙏 insanin tek olmadigini bilmesi bi de bunu ustune sansli hamilelerden oldugunu duymasi cok guzel 😊 🥰🥰
hulya1406 EsraUmt benimde aynı 21 22 kasım tahmini ama şuan vajina ağrısı dışında farklı bir durum yok şükür.Zamanında gelsinler inşallah.Gerçi bu zamanda doğsalarda günlerini tamamladılar artık şükür 🙏 ☺️
Hmsrf Benimde çok sıkıntısız geçiyo 9.haftaya girdik :) ama eşime göre biraz sıkıntılı az bişey istesin ya da ben isteyeyim aaa ağrım var yok bulantım var halim yok diyorum 🤣 Tek sıkıntım kasık ağrısı o da çok çok değil günde belki 5-6 defa 5-10 saniyelik ağrı
kubra2608 Susaminannesiii ahaha 😅😅zor Bi şey ya gerçekten benim hayatta en nefret ettiğim şey kusmak o yüzden çok korkuyordum hamilelikten ama şükür rabbim yaşatmadı bende bol bol yedim tabi sonra kilolar kilolarrrrrr🙈😂
Susaminannesiii kubra2608 ben ne yazık ki nefsine hakim olabilen birisi degilim. Biliyorum ki kilo alırsam veremicem oyuzden dikkatli ilerliyorum insallah bir yerde patlamam😁
Suude O-Sevim İlk öyle olur sonra hamile olduğunu alıştığın zaman aaa ne ça uk geçti dersin. Ben cinsiyeti öğrenen kada ebnmde geçmiyordu ama. Cinsiyeti Bi öğrendim günden beri bak şimdi heran doğabilirim
Camurcu O-Sevim canım 30 haftalık olduk bu güne kadar gerçekten hiç bir şeyim olmadı ne bulantı ne ağrı ne kusma ne halsizlik sadece şu iki aydır karnım var yoksa başka hiç bir şekilde bisiyim olmadı bi de ilk gebeliğim
Habilovs O-Sevim maşaAllah daha çok küçük, ben 35 haftalığım çok şükür çok rahat geçiriyorum, çok fazla problemim olmadı. 20li haftalarda vajinal kaşıntı oldu, 30lu haftalarda mide yanması, ilaçla 3 5 güne geçti.