Eminecengilukuslu Merhaba herkese daha önce kimyasal gebelik olmuştu. 26 ekimde aşılamam oldu 9. Günü kan verdim 5.99 çıktı biraz önce acilde tekrar verdim 12.77 çıktı doktorum şüpheli pazartesi tekrar verelim dedi yine mi kimyasal nolur olmasın 🙏🙏😥😥
minikbaby06 Eminecengilukuslu dua edin inşallah olmaz olumlu düşünün Rabbim yavrunuzu size bağışlasın 🙏
derindemir Eminecengilukuslu ezan vakti Allahım elini boş döndürmesin inş.biizde haberdar et hayırlı haberlerle inş
aslihancvk Eminecengilukuslu canım El Muhyi El Habir zikirlerini çek sürekli Allah’ım gonlundekini nasip etsin inşallah 🤲 dualarim seninle
Pcoslubiranne Eminecengilukuslu belki 9. Gün iğne etkisidir.şimdi yeni oluşuyordhr gebelik 2 gün sonra kan verin o zaman kesin anlasilir ne oldugu.
34_21_23 Eminecengilukuslu 4 günde 4 katı olması gerekiyordu canım ama ümidini kesme dua et inşallah yükselir
Eminecengilukuslu 34_21_23 evet doktorumla konuştum şüpheli dedi pazartesi yine vericem kan inşallah aynı şeyleri tekrar yaşamam
Nusyaa Eminecengilukuslu bugün aşılamanın 13. Günü değil mi canım bukadar üzme kendini yükselecek belkide. 9. Gün çok erken iğne etkisinden öyle çıkmıştı belkide. Ama normal şartlarda 13. Güne göre değerin normal gibi geldi bama canım
Eminecengilukuslu Nusyaa inşallah öyledir bende bu şekilde teselli ediyorum kendimi belki o gün iğneden aslı dün yapılandır diye yarın yine vereceğim inşallah hayırlısıyla olur hepimize
Eminecengilukuslu Eminecengilukuslu kimyasal gebelik değer düzenli atmamış yine adeti bekleyeceğim inşallah Rabbim nasip eder hepimize bigün
Eminecengilukuslu Nusyaa beklemek insanı yoruyor bu süreç manevi olarak çok zor dünden beri durup durup ağlıyorum kendimi engelleyemiyorum hiç