NilGrl 2 doktora gidiyorum. Bir doktorum son adetimin ilk gününü sorarak hesapladı. Diğeri adetin ilk gününü sorarak hesapladı 😂 1 hafta fark var ben şimdi hangisini dinlemeliyim 🤦🏼♀️😂
ummuabdullah NilGrl Aslında ikisi de aynı şeyi sormuş siz yanlış anlamışsınızdır. Ha son adet tarihinin ilk günü, ha adetinizin ilk günü. Bir fark yok
Elfynsmr NilGrl son adetin ilk günü sorulur ama benim uyumsuzdu ultrasona göre söyliceksin dedi son adetim 9 mart ama 13 mart diceksin demişti hep 13 mart olarak söyliyorum
NilGrl Ygmr76 34_21_23 Yasemin301 yanlış yazmışım yaaa son gününü sordu 😂 kusura bakmayın 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ yani 5-6 gün oynadı kafam karıştı
mom6565 34_21_23 ben duzensizoldugum için adet günümü bilmiyorum dedim nasıl anladılar peki kaç haftalık olduğumu
34_21_23 mom6565 ultrasonda kese ölçümü ve bebek baş popo mesafesi ölçümü ile anlıyorlar kaç haftalık olduğunu.
NilGrl ummuabdullah yanlış yazmışım düzeltemiyorum da bunu da sormam herhalde 😂 biri ilk gününü diğeri bitiş tarihini sordu demek istemiştim benim adetim de 5-6 gün sürüyor nerdeyse 1 hafta atıyor ben şimid hangisini baz almalıyım diye sormuştum. Yani bariz yanlış yapmışım herhalde orda tarihinden kafamı karıştırmış olamaz 😂😊 neyse yine de sağolunn
ayseeerl13 NilGrl benimde adetimin ilk gününe göre söyledi haftamı baska doktor bihafta ileri söledi yani adettende önce