Nurmollayksl Merhabalar kaçıncı haftada şeker yüklemesi oluyor acaba? Birde doğum tarihiniz hakkında doktorlar ne zaman bilgi veriyor? 23.haftadayım şimdiden cevaplarınıza çok teşekkür ederim 🙏 💕
Frdglp Nurmollayksl 24-28. Haftalarda yapiliyo diye biliyorum tahmini dogum tarihleri ultrason kagitlarinda yaziyo canim ama kesin tarih son zamanlarda soyleniyo sanirim
Tazeanne11 Nurmollayksl tahmini doğum tarihini doktorlar ilk başta söylüyor. Sezeryan durumu olmadığı sürece son zaman bile bilgi verilmiyor. Bebişin keyfi ne zaman gelirse. 😂 Ben 38. Haftadayim bana doktorun bekle diyor 🙄
Yusufcuk2021 Nurmollayksl bu haftalarda yuklemeni yapilacak sakin kulaktan dolma haberleelw ihmal etmeyin gizli seker hamilelik sekeri omur boyu hem siz hem bebeginizde kalici olabilir ve Allah korusun ölü bebek dunyaya getirme ihtimali olabilir sakim ihmal etmeyin ….
babyackgz Nurmollayksl 26.haftada yaptırdım geçen hafta yani doğum tarihini de son afet tarihinin gün kısmına 7 ekleyip ay kısmından 3 ay geri giderek bulabilirsin tam 40 hafta olduğun tarihi verir bu tarihten 2 hafta öncesi ve bu tarih normal doğum tarihleri arasıdır
Nurmollayksl babyackgz çok teşekkür ederim bunu bilmiyordum, yani uygulamalarda yazıyor tabi olası tarih ama doktordan hiç duymadım. O yüzden doğruluğunu merak ediyordum😊
Frdglp Nurmollayksl https://hizliresim.com/WcqgaT bak canim boyle bi ultrason kagidi veriyolar benim tahmini dogum tarihim 18.02
Nurmollayksl Frdglp çok teşekkür ederim görmemiştim öyle valla bidahaki kağıtlarına bakıcam şu zamana kadar yok çünkü