Fatmamuduk Kızlar nasıl unuttum bilmiyorum ama bugün vurmayı unutmuşum iğnemi yeni geldi aklıma hergün saat 6da vuruyordum, doktoruma da ulaşamadım şimdi napayım ben bi akıl verin. Yapayım mı 😔🤦🏼♀️
Miragee Fatmamuduk canım vurun hemen ama yarın da bugun kacta vurunduysan o saatte vurun.. Bende 3 de vuruyordum misafirliğe gittik unuttum 11 de vurdum gece doktor aynı saatte devam et dedi
Fatmamuduk Miragee Valla yazdıklarınızı görünce hemen vurdum 🙏🏻 Sağolasın cevabın için dalgınlık işte oyy oyy
Matilgan07 Benim unutup yapmadığım gün bile oldu ama böyle durumlarda herkesin farklı olabilir. Ben unutup gece uyanıp yaptığımda oldu ama bu doğrudur yap diyemem benim ileri derece de bir pıhtılaşmam söz konusu olmadığı için sadece önlem amaçlı kullanıyorum.
Fatmamuduk Matilgan07 Benim kayıplarım var o yüzden verildi bana, inşallah bişey olmaz teşekkür ederim 🙏🏻
Ptrn Unuttuğunda Aklına geldiği anda vur diyorlar genelde yarını bekleme çünkü 24 saat iğnenin etki süresi
halitefe Fatmamuduk yani ihmal etmemek lazım etkisi sona eriyor çünkü bide 24 saat etkili saatinde değiştirmek zorunda kalıyoruz mecburen ama için rahat olsun bir defa bende unutmuşum çalışırken alarm falan kurmama rağmen yani
Fatmamuduk halitefe İlk defa unuttum, coraspin kullansam bi nebze iyi hissederdim onu da kullanmıyorum resmen vicdanım sızladı, tansiyonum düştü bi an 🤦🏼♀️ Rabbim bir daha unutturmasın hiç birimize valla zor 😔