Bybra-212121 Merhaba hanımlar kızlarınıza ne isim koyacaksınız? Ben henüz bi isimde karar kılamadım belki bana yardımcı olur ✅
Ebrumihrimah Bybra-212121 cinsiyet daha belli değil rabbim kız evlat nasip ederse inşallah mihrimah olacak 🤲
mommyjean Bybra-212121 Serra anlamı güzel. Mesela İnci, Beren, Nisa, Seren, Azra kıza isim koymak en kolayı çeşit çok 😄 Lütfen anlamlarını iyi araştırın misal Bade, Aleyna gibi iyi anlamı yok
Didi6 Elifyali Liya’nın gerçek anlamı o değil canım. Iyi araştır https://bebegimeisim.blogspot.com/2018/07/liya-isminin-gercek-anlam-ne-kotu.html?m=1
Elifyali Didi6 öncelikle herkes gibi emin olun isimleri guzel arastiriyorum ve tek bir sayfa da yeterli kalmiyorum… Ona bagarsanz bazi sayfalar da a ismi kurani kerimde geciyor derken baska sayfa da geçmiyor olarak gosteriyor… Emin olun sizin gbi herkes ayrintili olarak arastirr…rabbim saglıkla kucagimiza almayo nasip etsin…
Elifyali Didi6 her yoruma da o ismin gercak anlami o degil iyi arastir gibi yorum yapmissiniz… Sizin arastirdiginiz sayfa garantili kesin bilgi galiba bu kadar net konustugunuza gore…
ogrencianne35 Bybra-212121 ben 2 senelik evliyim ve bir dizi de Lalin ismini duymuştum kırgın çiçekler dizisiydi hatta 😁 bir kızımız olursa Lalin olsun mu demiştim eşime onun da hoşuma gitti tamam ddi şimdi hamileyim daha çok yeni cinsiyet öğrenmedik ama Lalin koyarsam da herkes Sinem Kobal ve Kenan Imirzalioglu çiftinden duydum da koydum sanacak 😂 o yüzden kararsizim 😁
Meryy1920 Bybra-212121 benimde kız Zeynep koymayı düşünüyorum. Son ana kadar bakalım değişmezse fikrim Zeynep olcak 🙂
Kubraokumus4446 Bybra-212121 abidik gubidik isimlerden iğreti geldiği için kızıma Mihrimah adını vereceğiz Allah’ın izniyle Kanuni sultan Süleyman’ın kızının ismi Mihrimah sultan
Ozlem78 Bybra-212121 benimde kizim olacak rabbim nasip kısmet ederse aklımda hep ELİF IKRA vardı onu koyucam ❤
Fatozs42 Bybra-212121 bizde elisa veya esila isminde kararsızlık yaşıyorduk araştırınca anlamlarının aynı olmadığını gördük o yüzden reyyan düşünüyoruz 🕊