Kra maria12 herkesten aldığım yorum en kullanışlı park yatak şimdiye kadar. Bende Kraft calipso 2 modelini öneriyorum.
Zeyyno_ maria12 Ben Cicikonun park yatağını aldım canım gayet kullanışlı pratik görünüyor bakalım bebeğimiz doğmadı henüz kullanmaya başlamadım
emine86 Oğluma kraft aldık şuan 19 aylık hala kullanıyoruz memnunuz kızıma da prego cosmos vip almayı planliyoruz
Zeyyno_ maria12 Benmki katlanabilir alt bölmesinde çantası var onun içine koyulabilio sallanma aparatı ayakları var açarsan sallanır açmazsan sabit kalıo öyle yani
maria12 Zeyyno_ çok iyiymiş tam aradığım gibi çünkü eşimin ailesi uzakta. Taşınabilir bir şey almak istiyorum giderken götürürüm diye ☺️
Zeyyno_ maria12 Ara katı 1yaşa kullanabilirsin en fazla ayaklanmaya başlafığı için tehlikeli olabilir alt katında 3-4yaşa kadar kullanılabilir
esrAlp maria12 bugün ikinci oğlum için park yatağını kurduk büyük oğlum dört buçuk yaşında içine gayet sığdı yatsa yatarmış😅
Zeyyno_ maria12 Nevresim takımını instagramdan Gulbebe Tekstil diye bi sayfaya diktirdim yatak yorgan yastık cibinlik ve aparatı. uyku yastıkları hediye göndermişlerdi.. Beşiğin alt değiştirme bölmeside var ben kaldırmışım bu arada
maria12 Bir de yastık yorganını kendiniz mi doldurdunuz hazır mı aldınız hazırsa nereden, pamuk mu yün mü öğrenebilir miyim ☺️
Zeyyno_ maria12 İçi dolu bi şekilde diktirdim cnm dediğim sayfadan içinde elyaf var kar beyaz zaten sayfaya göz atarsan orda ilgilenecekler eminim paylaşımları da var içine nasıl bi elyaf kullandıkları hakknda
maria12 Bir de park yatağınızı ne kadara aldınzı. Hoşuma gitti o yüzden soruyorum muhtemelen aynısını tercih ederim ☺️