Melek0109 benim ablamda senin gibiydi herhangi bir erken gelme durumu yoktu ama nefes alamıyorum felan dedi sezaryen oldu. biz hastane odasında onu beklerken küveze girer bebek diye düşünüyorduk hemşire baktık yatağını felan hazırlıyor ben dedim hemşire hanım boşuna hazırlamayın bizim bebeğimiz küveze girer büyük ihtimal dedim. Kaç haftalık dedi. 37 haftalık dedim. Ooo 36 da bile girmiyor küvete kilosu vs iyiyse girmez dedi. Gerçekten de girmedi ama tek sorun sanırım biraz erken doğanlarda gece gündüz uyanamıyorlar emmek için kendini hep anne karnında zannediyor ve beslenemediği için sarılık oldu taburcu olduktan sonra. Sen sadece beslenmeye dikkat et. Ben oğluma öyle yaptım yanımda mama ve küçük kettle götürdüm memeyide tutturdum sürekli ama süt olmuyor ilk 2 gün malum bir yandan acıktıkça azar azar mama verdim hemşireler kısıtlı veriyor ve o verdikleri doyurmuyor çocuğu. Benim oğluma sarılık aşısını yapmayı unuttukları halde (2 gün kaldık hastanede) çok şükür bişey olmadı. Beslenmeye dikkat et sadece. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına canım 🙏