Sna-1234 Kaçıncı haftadan sonra nst’ye giriliyor bir de özel hastane de de ek ücret alınıyor mu sizlerin nasıl
Dilanilngi Sna-1234 32’den sonra giriliyor ek ücret ödüyoruz biz özel poliklinik hastane değil 50 TL ücreti ☺️
Ahsenimveben Sna-1234 32. Haftamda gittiğimde ilk defa alındı net için 20 tl ödedim ekstra tok karnına çekildi
sev_al benden doktorum 32.haftada istemişti.ve her gidişimde nst ücreti ödüyorum.muayene ücretimi ödemediğim zamanlarda bile.
sev_al Sna-1234 teşekkür ederim😍.İnşallah güzel bir gebelik geçirirsiniz ve sizin de sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanız nasip olur 🤲🏼💗😇
MyLittleHeart Sna-1234 35de girdim ilk geçen çarşamba ve artık her hafta giricem ve ekstra ücret ödüyorum 28 TL özel
yigitalpinannesi40 Sna-1234 30. Haftadan sonra nstye girilebileceğini söylemişti doktorum. Özel hastaneye gidiyorum ekstra bir ücret alınmıyor ücretsiz giriyorum.
phdmom Sna-1234 nst için para almaları çok saçma geliyor bana 15 dklık şey için her gidişte para veriyoruz zaten muayene ücreti de veriyorum haftada bir yakında koridorda oturdu parası alacaklar