Aysenaz BurhanRabiaetin valla ben yarın gitmeyi düşünüyorum takip ettiğim çok iyi 2 doktor var haftam geçmediyse eğer orda doğum yapmak istiyorum
BurhanRabiaetin Kaç haftalıksın canım bende bu hafta orwya gitmek istiyorum doktor isimlerinş paylasabılırmısı banada fıkır olsun ben 33+4 alırlar ınsallab
Aysenaz BurhanRabiaetin 22+4 Oldum cnm buğra ve bora coşkun var ikiz kardeşler çok iyi doktorlar bide ulaş fidan var buğra ve bora hocanın instagram sayfasına bakabilirsin
Sevda1906 GATA hastanesi kesinlikle 20. Haftadan sonra gidenleri kabul etmiyor basından gitmeniz lazımdı bende gittim kabul etmedi
Aysenaz Admin ben zaten oraya ankara yazmisim tekrar etiket yapman komik program sanki çok mütüs herşeyi duzelttin de o kaldi @adm
Zynpcgtyozer Aysenaz cok tesekkur ederim cevap icin canm benm Allah razi olsun dunden beridir ogrenmeye calisiyorum 😘😘🙏🏻
Aysenaz Zynpcgtyozer rica ederim cnm geç gördüm oyuzden dönüş geç oldu doktor olacak buğra - bora coşkun kardeşler var onerim
Zynpcgtyozer Aysenaz tmm canım cok cok tesekkur ediyorum yarin gidecegim sekreter tanidikta buldum insallah yardimcida olabilirse guzel olacak 🙈🙏🏻
Kelebek29 Zynpcgtyozer yanlız siz şuanda 13 haftalık hamile olmanız gerekiyordu. Çünkü 2 mayıs son adetim demiştiniz ve hiçbir.neden yokken 30. Haftda kalbi durdu dediniz oysa pıhtılaşma işe kaybetmişsiniz