neslihann87 sssonsuz ozaman bekle biraz daha yalancı sancıda olabilir canım gerçek sancı belirli aralıklarla girer duş almanı tavsiye ederim
neslihann87 benim sancıdan başka belirtim olmamıştı 5 dkda 1e düştü gitmiştim 3 saat sonra doğum yapmıştım riske atmayın haftanız ileri herkesin bir olmuyo belirtisi
sssonsuz Mekselinda bende öyle düşünüyorum canım dayanamıycam kadar değil adet sancısı gibi sadece biraz baskı hissediyorum yatınca daha çok artıyor ama otururken ayakta öyle değil valla açılma olsun diye iki saat yürüyüş yaptım gündüz 🤗 bakalım indallah yalancı sancılar değildir
Bus16 sssonsuz aynı şey bende de oluyor 39+2 deyim dün nişanım geldi dünden beri belime agrı vuruyor fakat geceye doğru ilerledi yatınca artıyor ayakta iken daha rahatım. Ama yalancı mı gerçek sancı mı anlayamıyorum
Gmksr sssonsuz ikinci gebeliğinse yine de çok bekleme bir hastaneye git çünkü ilkine göre ikinci de açılma hızlı ilerliyor, Allah muhafaza bir sıkıntı yaşamayın 🤲 İnşallah bir nefeste doğurursun, doğururuz 🤲🤗😅
sssonsuz Bus16 aynıyız kuzum Tek fark bende nişan yok allah yardımcımız olsun sürekli bir ağrı mı seninki de
Bus16 sssonsuz aynen canım önce belime vuruyor karnıma ve kasıgıma vurup geçiyor.Sanırım bu gece uyku yok 🤷♀️
Derino Mucize_btl20 sssonsuz bende 2gündür adet sancısı çekiyordum dün kontrole gittim doğum kanalına inmiş bende de açılma olmuştur ozaman alttan baktırmadım gerçi 2.sezeryan olcak diye .bana ama ağrın olursa gel sezeryana alalım eski dikiş yerlerin açılır evde bu ağrıyı çekersen dedi .bide nst de sancım hiç yok .