Elifinzeytini 36 haftalık hamileyim iki yaşında bir kızım var 23 kasıma 38-3 e gün verdi doktorumuz oğluşum gelicek inşallah son 15 günüm ikinci sezeryanım aşırı korkum var ama sanki ilk bebeğim gibi heycan 🤩
Elif-Ece2020 Elifinzeytini bende 35+4 olacak Salı günü kontrol var tarih verir mı acaba 2. Sezaryen 5 yasında oğlum var heyecanla bekliyorum
Didem13 Elifinzeytini bende 36+ 5 im 20 kasıma gün verdi 3. Doğumum olucak hayırlısıyla. Valla ne yalan söyliyim bende korkuyorum 3. Olmasına rağmen 🤦♀️ Daha bilinçlisin ya ondan heralde 🙂
Rmysa23 Hayırlı olsun canım sağlıkla kavuştursun Allah inşallah 🥰. Bebişin boy kilosu ne durumda şu an ?
Elifinzeytini Rmysa23 teşekkür ederim canım 💕 35-6 iken kontrolde 2800 geldi 15 gün sonra doğum inşallah bakalım kaç kilo doğucak
Rmysa23 Elifinzeytini maşallah🥰🧿 benimkide 2800 kiloda haftaya çatı muayenem var bakalım doktor neye karar vercek çok heycanlıyım☺️
Esraeymenahmet Bende 36.haftadaym bazen o kadar cok hareket edio baskı yapıo ki soğuk terler döküorm resmen sizde de öyle oluo mu acaba
Elifinzeytini Esraeymenahmet çok ağrım oluyı aşırı zorlanıyorum Allah biliyo sağa sola dönmek ölüm gibi bu kontrolünüzde kesin günü verir 36 da veriyorlar
Elifinzeytini Didem13 Elif-Ece2020 evet kesin verir artık hayırlısıyla 💕 36 da veriyolar genelde sezeryan sa
Elifinzeytini Didem13 bencede yasayacağımı biliyorum oyuzden daha stresliyim sanki😔 hayırlısıyla bi doğsaydı