Aymina Arkadaşlar ben bebegimin hareketlerini hissetmeye başladığımı düşünüyorum pıt pıt birşeyler atıyor karnımda ama mide me yakın bir yerde bunu hissediyorum aşağıda hissetmem lazımmış acaba başka bir sorun mu var
CerenSelvi Aymina kaç haftalıksınız? Doktora gidin bence. Gerçi benim de öyle oldu iki gün önce gittm acile normal dediler büyüdüğü için.
Aysenaz Aymina kaç haftaliksin cnm ben 23 oldum yeni yeni göbek deliğine doğru yerlerde hissediyorum ama sen öyle yazınca acaba bağırsak hareketleri olabilir mi diye düşündüm
UluElif Aymina haftaya göre değişebilir bende 21. Haftadayım ilk zamandan beri hep aynı yerde hissediyorum göbek deliğinin altı sol taraf ilk oynamalarında anlamıyorsun zaten acaba diyorsun ama gerçekten güzel duygu 😇
AyeKantar Aymina bebek daha küçükse midenzn orada hissetmeniz imkansız bence başka birşeydir muhtemelen
Aymina Aysenaz 17 haftalık oldum arkadasımda acaba aşagıda hareket ediyorda sen yukarıda hissediyosun dedi bilmiyorum hiç ilk hamileligim baya korktum göbek deligimin üstünde sağ da
Deletedmom15257 Aymina cnm bende 16+6haftadayim ama hep göbeğinin altında ve genelde kâsigin az yukarısında pit pit diye hissediyorum
CerenSelvi Aymina ay ilahi 😅😅😅 ben de son haftalardadınız sandım 😅😅😅 ya olur mu o haftalarda hareket için korkulmaz
yaseminnn54 Aymina 17+3 deyiz bizde ara sıra bende hissediyorum ilk hamileliğim bazen acaba da kalıyorum 🙈
Fulyag Deletedmom15257 bahsettiğiniz pıt pıtı tam olarak tarif edebilir misiniz ben birşey hissediyorum ama söylenen pıt pıt mı bilemedim 😁
Deletedmom15257 Fulyag yaa inan o an gaz olmadığını anlıyorsun tuhaf birşey yani balon patliyo gibi cokk hissetmiyorsun ama içinde bisiler olduğunu anlıyorsun 🙂
Aymina UluElif canım ben yukarıda hissedince korktum aşagıda olması lazımmıs ta bi sorun mu var diye düşündüö
Aymina Ben baya zayıfm boyumda cok uzun degil bebek 10 13 cm olsa göbek hizanda olsa yukarıya dogru oraya yetişmesi normal degilmi dedi bir hamile arkadasım oda o kısımlarda hissetmiş öyle dedi ama bilemiyorum ya
Fulyag Aymina ben de yaklaşık 2 haftadır kasık bölgemde ara ara hissediyorum derinden gelen bir zonklama gibi ama ağrı değil yaklaşık 10 15 saniye sürüyordur pıt pıt dedikleri o mu ki acaba diye merak ettim muhtemelen o 😊
Fulyag Deletedmom15257 benim de hissettiğimin gaz olmadığından eminim ama nedir bilemedim 😄 yukarıda da yazdım derinden gelen zonklama gibi birşey ama ağrı değil gıdıklama gibi yaklaşık 10 15 saniye sürüyordur pek fazla olmuyor zaten bugün daha hiç olmadı mesela bakalım zamanla kendini belli eder herhalde 😊
Deletedmom15257 Fulyag aynenn gidiklama bende de oluyo 🤣🤣kiyamam ben o bücürlere kız bazen acaba bocekmi var diyorum🤣🤣 kesin onlar bebislerdir aka benim cokk surmuyo bazen pit diye vuruyo mesela o an tam bebgin olduğu tarafta oluyo ama bilemem şimdi omu degilmi inşallah onlarfir
Fulyag Deletedmom15257 2 defa ben de sadece pıt diye daha güçlü birşey hissettim sanırım birkaç haftaya iyice kendilerini belli edecekler 😁