diyhomelif tuba_mom fikrini insanlar üstünden konuşarak, yorumlayarak ego mego olayına girerek paylasamazsin. Şahsi fikrini anlatma şeklinde sorun var
sukayhanacar arelaslan 13 yasında yiğenim var onun adı da arel. aşırı uysal ve zeki bi çocuk sizin de öyle olur umarım.🙏🏻biz yurtdışı yönünü düğündüğümüz için uluslararası bi isim tercih ettik. anlamı saygın,başarılı,asil,soylu
arelaslan Keskinoglu bosver ya arkadaslar cok guzel yorumlar yapmış saolsunlar bana fikir veriyorlar ve her postta ortami boznaya calisan oluor bence
Mde2323 arelaslan isminin anlami cok onemliymis dinen anne baba sorumluymus ayrica anlamsiz isimler arsfts kalirmis ben rüzgar koymsk istemistim bunu duyunca Hasan Ali ye karsr verdim 😃😃
Keskinoglu Mde2323 kesinlikle canım isim koyarken manasına bakmak lazım.peygamber dönemindeki isimleri takip etmek lazım.simdi saçma sapan isimler çıktı ortaya.bide kılıf uydurdular yok cennetin anahtarı.yok damlası vs.zaten iyi bir isim olsa efendimiz doneminde koyulurdu bunlar.oyuzden kızlar manası itibariyle güzel anlam içeren isimlere yonelelim cağa gore bakmayalim
Zeyn7 Oz-lem ya eşimde diyor hani ayrı unvan olarak yazalım ben direk bitisik metehan diyorum siz unvan olarak düşündünüz galina