Firdess Yaklaşık bir buçuk iki aydın vajinal ağrım vardı ama dün geceden beri çok fazla bi baskı sağa sola döneniyorum yürüyemiyorum nerdeyse bilgisi olan var mı 👏
mom44 Firdess bebek kanaldamıymıs benmde 35 de oldu 36 da hittiğimde kanalda dediler şu an 37 olduk benmde baskı çok var bugün gittim haatta kontrole
mom44 Firdess benm çatı muayenesinde anladı açılmada vardı 1.5 cm oda knalda olduğu için iatersen yatıralım dedi bende yık dedim 1 haftadır evdeydm bugün gittim çatı muayenesi yapmadı ama dıkıntı gözükmüyodu ud de nst de
mom44 Firdess normal için ya han takip edelim açılma nasıl ilerlicek diye ondanda sürekli çatı muayenesi yapacaklar sürekli falan ben istemedm
mom44 Firdess ben kemik aprısını anlattım hareketleri çok aşağıda dedüm zaten karnım düşmüştü garkındaydım kanalda oldupunu ama açılmayı tahmin etmedm hiç bak bakalım canm haber verirsin
Firdess mom44 tamam canım düne göre sanki benimde karnım düşmüş gibi hissediyorum ya da bana öyle geliyo bakalım canım teşekkür ederin cevap verdiğin için 😘❣
Firdess mom44 geldim doktordan canım dediğin gibi 1.5 cm açılma var kanalada girmiş o yüzdenmiş nst de sancım çıkmadı zaten cuma gitçem tekrar ☺
mom44 Firdess aaa aynıyız ben bir haftadır bekliyom öle 😁😁 bugünde sancı çıkmadı 1 hafta sora kimi hrmrn doğururmus bizimkiler gelmicek herhalde
mom44 Firdess aynen canm saplıklı olsunlarda ben az yürüyeyim yprulayım vajinal kemiğim aprıyo hatta o gün açılma var dryince bütün evi tenizleyip dopum çantamı hazırlamıstım korkudan 😁😁