Sema-akk sibell777 aynen burda hiç görmediğin tanımadığın insanlardan aldığın desteği kendi yakınlarından alamiyorsunn 🤷
Aryastark sibell777 bazen insan evham yapıyor ister istemez içini ferah tut sen hiç birşey olmaz kilo da alır merak etme 😊
-semadefne- sibell777 köfte ye ekmek azalt kullanıyorsan köfte bebeğe kilo aldırıyor birde muz diye biliyorum 😊
Pinkfloydd sibell777 doktorunuzun aklına gelmezse ciğer geliştirici iğne vurmasını hatırlatın erken doğması açısından benim kızım 2500 dü iğne verdi doktor ciğer geliştirici küveze girmedik şükür
umutbaby sibell777 yendiğimiz meyvelerden yeterli miktarda alınamıyor vitaminler d vitamini kan ilacı ve decavit kullanıyorum ben d vitaminini özellikle ihmal etme dedi doktor virüse karşı da koruyucu etkisi varmış decaviti kullanın bence doktor verdiyse niye kullanmadınız anlamadım.
Beyzalya1 sibell777 Her akşam yatmadan 1 bardak yağlı süt için ve yanında muz yiyin kesinlikle kilo aldırıyor, benim bebeğimin kilosu da geriydi bu sayede toparladı çok şükür
aymira_27 sibell777 Banada öyle demiş doktur ilk bebegimde kısa feln ben günlük 1 bardak süt ve Bi kase yoğurt yedim. Cok şükür 3.200 dogdu inşallah bişey olmaz icinizi ferah tutun
Nermin96 7 ayindan sonda gunde 70 qram ceki artiyor merak etme sen vitaminli qidalar cox ye yogurd muz boyle seyler ben 9 ay hicbirwey yiye bilmiyordum cox kusmam vardi bir yiyd bildikce yogurd muz boyle seyler yiyiyordum coxugum 3400 dogdu