Zeynep5353 senin doktor çok bekletmiş sanki 4 sene az bi zaman değil en azından aşılama önermesi gerekirdi diye düşünüyorum ben 3 yıllık evliyim 1 yıl düşünmedik 2 sene de olmadı bu süreçte ilaç rahim filmi aşılama vs hepsini denedik hatta doktorumuz bir kez daha aşılama önerdi neyse biz bi süre zaman verdik kendimize aşılama tutmayınca çünkü çok umutluyduk yıkıldık resmen negatif sonucunu görünce en son işte tüp bebek merkezine gidelim işin ehli bir merkezde olsun aşılamamız dedik gittiğimiz tüp bebek merkezindeki doktor aşılama tutmaz deyince bizim kafamız karıştı tekrar düşünelim dedik biz tüp bebek mi aşılama mı diye düşünürken bi kaç ay sonra eşimin iş yerinden arkadaşı tüp bebekle hamile kalmıştı eşim çok heveslendi bizde deneyelim vs diye beni ikna etti para biriktirdik tüp bebek yaptırdık çok şükür ki ilk denemede tuttu 🤲🏻 Bu arada bende yumurtlama sorunu vardı yumurtalıklarım yavaş çalışıyordu birde çikolata kistim olduğunu görünce doktor bekletmek istemedi.Bizde genetik olduğunu da düşünüyorum ilk ablam 10 yıl sonra ikinci ablam bir buçuk yıl sonra oldu teyzem ve annemin kuzenleri hep 4 5 yıl sonra oldu çocukları o yüzden fazlada beklemek istemedik. Benim sürecim böyleydi ☺️