bltern1 Canerkan1 ben soğan kürüyle hamile kaldım normalde olmuyordu doktorlar bi sorun yok diyordu ama yok hamile kalamıyordum. Sonra soğan kürü kullandım 10 gün adet görmeden hamile kaldım
Sisi Canerkan1 çok duydum faydasını. Benim de 5 aydır sorun yok ama olmuyor bu ay denedim 15 gün içtim yumurtlamayı görünce bıraktım. Bakalım bana fYdası olacakmı🤗
Pcoslubiranne Canerkan1 adetliyken baslanmiyor adetten 2 veya 3 gün sonra baslayaxaksiniz 15 gün.ben 3. Gunu baslamistim o ay hamile kaldim.
Bebegiminannesi_ Betulmtn adetinin son günü içmeye başlıyorsun 15 gün aralıksız iç sonra bırak bende içmeye başladım bu gün 4 günüm 🤲🏻❤️
Betulmtn bltern1 ozaman yumurtlama zamanı da mı içtiniz. Ben onu bilemiyorum da yumurta zamanı bırakmak mı lazım acaba
bltern1 Betulmtn yumurtlama günü bırak adetin kaç gün sürdüğüne bağlı yumurtlama günü sen adetin son günü başla yumurtalama günü bırak
Buseeo Been🤭 6 ay korunmadigimiz halde olmuyodu bende iltihap varmis o engelliyomus soğan suyunu soyledi esimin kuzeni adetimin 1. Gününden baslayip son gunune kadar içtim son günü biraktim o ay hamile kaldim🤭🤭
Betulmtn Buseeo işte aradığım kan bulundu 😬 ben de adetliyken başladım da Bi ise yararmi diye düşünüyordum 🤲
Betulmtn Bebegiminannesi_ ama işte tam yumurtlama zamanı ya ya bebek tutunamazsa diye korkuyorum icerken