Basakkaksy Anneler 25+6 haftadayım ilk hamileligim bebisimi ogrendigimde 80.40 kg 4 haftadaydım şuan 85.70 kg dayım doktorum fazla kilo alma dedi son kontrolde sizce çok mu almışım 🤔🤔🤔
Fatmaugurdoku Basakkaksy ben İlk hamılelıgımı 67 ile ogrendim 95 den daha fazla belki en son onu hatırlıyorum o sekılde dpguma gırdım 😅😅takmıyorum gidiyor kılolarr
Merve8494 Basakkaksy yediklerine dikkat et canım tatlı şeylerden uzak dur makarna pirinç tüketme beyaz ekmek yerine ram tanilli kullan bende 24+1 günlüğüz 3.5 kilo falan aldım sen dikkat et yeter
Basakkaksy oykuduru21 6 nci ay bugün doldu mesela 5.20 kg almışım bencede ıyi etrafındaki arkadaşlarım şimdiye 10 11 kiloyu buldu
oykuduru21 Basakkaksy bende 15 haftalığım 4-5 kilo aldım maalesef ama bence sizin normal yani fazla değil
Bgs Nuran-42 benim görümcemde hamile 87 ile hamile kaldı 11 inde doğumu var 83 kilo şu an. Onunda hep midesi bulandı hiç bir şey yiyemedi
ssnnmmm Bence normal bende hemen hemen aynı kilolarda hamile kaldım toplamda 12kiloyla kapatırsak sorun yok demişti doktor