Burcuarss Her idrarımdan sonra sildiğim de kırmızı kan geliyor ? Nedir acaba ?? Neden oluyordur bi bilgisi olan? Ve ya siz de de oldu mu başlarda ?
Mutiess Burcuarss Etrafında kan olup atması normal birşey değil ama bunu doktor önlem almalı eğer etrafında kan varsa ve bunu atıyorsa genel de böyle durum yaşayanlara progestan yazıyor doktor
Alperefet Benden de geldi progestan kullanıyorum şuan inşallah sende de sıkıntı yoktur ama doktora gitmelisin canm
Burcuarss Alperefet gittim ve şuan ben de o ilacı kullanıyorum.. alttan mı alıyorsun yoksa ağız yoluyla mı ?
Burcuarss Mutiess evet kullanıyorum şuan o hapı düşük önleyici diye biliyorum. Bebekte herşey normal diyor
Mutiess Burcuarss bütün önlemler alınmış canım ilaç da kullanıyorsan inşallah bir sıkıntı çıkmaz🙏🏻 Rabbim bebişini sana bağışlasın♥️
Alperefet Burcuarss alttan almamı söyledi doktorum günde iki kez, alttan alınca yan etkisi daha az oluyormus ilaç da daha etkili oluyormus öyle söylüyor kullananlar
Mutiess Alperefet Evet doğru ağızdan alınca çok yan etkisi var ayakta bile duramıyorsun baş dönmesi mide bulantısı falan ağır oluyor. Ben arkadaşımla aynı anda hamilelik yaşıyoruz o da kullanıyor ondan biliyorum