Nurunsl Genel de hep öyle aşağada ve anlamış değilim bazen idrarım geliyor o yüzden niye yukarı çıkmıyor anlamadm😑
Yasininannesi Nurunsl Duyduğuma göre genellikle kız çocuklari aşağıda oluyor.Makat geliş olduğunda ise bu baskı 2kata yükseliyor.Sizde cinsiyyet ne?
Neseli68 Ben de aynı durumdayım kızlar bebeğim makat geliş pozisyonundaymış ayakları aşağıda olduğu için baskı yapıyormuş. Çok zor sürekli tuvaletim var zannediyorum
Gizemky Benim kızda öyle bazen aşağıya doğru tekmeleri savuruyor özellikle geceleri 🤦🏻♀️ Sebebini bilmiyorum ama zararlı olduğunu sanmıyorum🤔 bilgisi olan varsa bende durayım burada🤗
Yasininannesi Nurunsl Öylemi Allah bağışlasın 🤗demekki yanılma payıda varmış ama ben çoğunlukla kız çocuklarının aşağıya baskı yapdığını duymuşdum ondan bi soriyim dedim 🤭
TY123 Nurunsl söyle canım ben zaten riskim var çift rahimliyim oyüzden doktorum erken dogum olma olasılığı yüksek dedi ama yinede belli olmaz tabi siz yinede kendi doktorunuza mutlaka sorun cünkü benim rahmimlede alakalı oldugu için🙃
ZehraM2 Bende de durum aynı hoplatıyır resmen beni vajinam da sancı ağrı oluyor 🤦♀️🤦♀️ Heran Çıkacak sanki 😂
Esravebebekleri ZehraM2 aynen benim de öyle. Rahim ağzı yetmezliği de serklajlıyım. Korkuyorum o yüzden
esengl_ Nurunsl merhaba ben de 28 haftalığım iki gündür sancım kasılma ve ağrım var ve bebek aşırı hareketli bu aralar sende böyle brisey oldu mu 😔
Nurunsl esengl_ yok canm. Ama o kasılmalar yalancı sancılar normalmiş. Şuan naslsn ? Bebeğin hareketide etkiler tabi
esengl_ Nurunsl sabah sancı ile uyandım Progestan içtim geçti ama bel ağrım var. Bebek çok hareketli baya hemde güçlü tekme atıyor atmada herhalde kafayı yerdim birşey oldu diye sancı ile birlikte