oykuduru21 Kader_gonul benim şuan aşağıda ama yukarı çıkar belki dedi doktorum sizinde haftanız erken değil mi 30 a kadar çıkabilirmiş yukarı öyle diyor benim doktorum
Eslemyagmur Kader_gonul allah yardım etsin canım dinlen ağır kaldırma ağır iş yapma ilişki yok sabret dua et.. belki çıkar yukarı.. ben duan 37+2yim salı ya da Çarşamba seseryan olacagım plesenta previe bende de
Kader_gonul Eslemyagmur rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım inşallah iyi geçer doğumun
Zeehra Bende bu sebepten dolayı geceyi hastanede geçirdim. Çok yoğun bir kanamam oldu. Doktor ağır kaldrmycaksn dinleneceksin ve kesinlikle ilişki olmayacak dedi. 16+4 haftalığım haftam erken olduğu için yukarıya çıkar dedi bakalım inşallah 🤲
Ebru555 Benım de asada ınsallah cıkar bense 19 haftada az mıktar kanama yasadım 23 olduk Suan hepimizin çıkar insallah🙏🙏
Zeehra Kader_gonul inşallah. Rabbim cümlemize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bizleri evlatlarımızla sınamasın 🤲
DenizGzm Kader_gonul benimde plasenta aşağıdaymış bekledik yukarı çıkar diye ama 30+5 oldum maalesef yukarı çıkmadı. 37. Haftam da sezaryen olucam mecburen. dikkat et canım ağır kaldırma fazla yürüyüş yapma ilişki vs yasak. Allah’a emanetiz dua edelim kanama vs olmasın 🤲