Bayramyildiz uyumadığın sürece başlatmıyorlar zaten ki o narkozla uyumama gibi bir seyde olmaz. Bana iki kez narkoz verildi daha öncede burun ameliyatı gecirdigim icin narkoz etki etmedi beni duyuyormusun dedi evet dedim ikinci kez verdi narkoz. Uyutmadan yapmıyorlar yani. Spinalde çekişmeleri falan hissediyorsun diyorlar ben onları hissetsem tansiyonum tavan yapar valla. Ameliyattanda direk uyandırdılar üsüyormusun dediler konusamadim bir beş dakika görme bozuklugu yasadim beş dakika boyunca narkozdan ayılırken o kadar. Sonrasında ne baş dönmesi yaşadım, ne mide bulantısı kimsenin abarttıgı gibi değil sadece yaşadıgım tek şey gaz sancısı ve büyük tuvalete çıkamama. Hiç korkma insanlar yada burda yazılanlar seni korkutacaktır ama sana sadece şunu söyleyeyim ben üç günde tamamen iyilestim diyebilirim hatta o kadar iyiydim ki dışarı bile çiktım düşündüğün tek şey bebegin olsun ve mutlaka doğumdan sonra içmek için aktardan ağlat otu ve kimyonun çekilmemiş halini al bardaga at üzerine su koy iç. Kimyon gaz çikarman için, aglat büyük tuvaletin için hee birde sondayı ameliyathanede uyuttuktan sonra takmalarını iste odada değil.