835161 Kızlar 13. Haftamdayim daha cinsiyet belli değil ama bu takvimleri ben de yaptım meraktan tamamen daha önce yapan ve tutan var mı merak ettim 😬
KezibanUan 835161 benim kızımda hepsi tuttu bu hamileliğimde bütün takvimler erkek diyordu Ama doktorum kıza benziyor dedi ☺️ bunda tutmadı canım
Dilanhaz Benim ilk kızımda tuttu şimdiki de erkek diyodu oda tuttu görümcemin ki ablamin ve yengemin ki de tuttu hepsine ben yaptım cin takvimi ama diğerlerini bilmiyorum şuan hepsi doğru cikti😃
Dilanhaz Baharata Cancazim ya direk internetten cin takvimi diye girdim sizin yasinizla bebeğin rahme düştüğü günü yazdım o kadar
Bhrykndmr 835161 İlk gebeliğim ☺️ Çin, Japon, rus, yüzük, bıçak ve makas hepsi kız dedi ama pipi gördük 💙😀
Dilarraa 835161 çin yaptım Erkek çıktı rus yatım Kız çıktı 😃 ama daha cinsiyeti öğrenemedik 2 hafta sonra inşallah 13+5
Ayan__ Kizlarr bir sayfa buldum ordan cinsiyyet tahmin ediliyoo cinsiyyeti bilen ve bilmeyen yazsin bakalim :)
Hemsiremom Ben de çok merak ediyorum kafama takılıyor deli gibi.öncelikle hayırlı ve sağlıklı olsun istiyorum tabi ki ama bi oğlum var ikinci kiz olsun istiyoruz.çin takvimine göre erkek çıkıyor.10+3 teyiz daha