Ebru2403 kubrayylmz ben müzikli saklanabilen ana kucağı gibi bisey aldım sıfırdan farksızdı çok kullanmamıştı aldığım kişi zaten herseyini yıkadım güzelce sildim salincagida temiz oldu gayette
AsliMaY kubrayylmz canım ben aldım bugün eşim teslim aldı park beşik ilk kızım yatmadı beşikte o yüzden buda yatmaz diye o kadar para vermek istemedim chicco nun görünümü temiz ve kullanışlı duruyo eşim henüz eve gelmedi gelsin hemen bakıcam bende ilk defa aldım inşallah memnun kalırım alan çok var bende bi bakiyim dedim gerçekten daha mantıklı geldi banada
Fatmaaygzr Bizde bebek arabasini letgodan aldık 625 TL’ye travel sistem. Çok temiz ve hiç kullanmamış kadının bebeği sevmemiş ağlamış o yüzden kullanamamışlar bizde evde yıkadık güzelce tertemiz oldu. Bı sürü para verene kadar 2. El olması daha iyi bence ama herkesin de bı düşüncesi var tabi.
nazeninhanim Henüz alışveriş yapmadım ama kendim tasarlayıp diktiğim gelinliğimi ve şu an bebek odası yaptığım odamdaki yepyeni koltuğumu sattım, gayet temizlerdi ve çok memnun ayrıldık alıcılarla. Şahane uygulama
Burcinisp88 kubrayylmz ben hiç almadım ama sattım. Yakında satılan ürünlere bakarsınız. Alma esnasında incelersiniz o zaman. Bende next to me almak istiyorym. 2. El yarı yarıya fark ediyor. Temiz olduktan sonra ne olacak ki. Sonuçta bi bebek kullandı onları
Mucizelerim34 kubrayylmz trendyoll un 2. El kısmına bakın orada daha uygun ve daha güzel ürünler var kutulu 0 ürün bile var