Ceydaaaaa Kızlar hepinize 38. haftadan merhaba 🌞Çok şükür geceleri lavaboya sık kalkmaktan başka bi sıkıntımız yok bizim. Ne mide yanması ne agrı ne bi sancı :) Sizde durumlar nasıl ben sanki hiç dogurmayacakmışım gibi 🙈
Hanifesimsek Ceydaaaaa benimde 2 cm açıklığım var ve nişanım geldi ama bende doğuramıycakmışım gibi hissediyorum sancım yok bugün yerleri elimde sildim inşallah sancı bekliyorum
Elifff56 Ceydaaaaa bende 38+5 sancı falan yok salı veya pazartesi çatı kontrolum var korkuyorum biraz ama nasıl acıyomu kızlar bide evi gırgırlıyorum sancı olmasına iyi gelırmı
Prenses58 Hanifesimsek bende 38 haftalığım benimde 2 cm açıklığım varmış hızlanması için başka ne yapmak lazım acaba
pembeblog Mide yanması oluyor. Bebek yürürken bas aşağı pozisyonda olduğu icin cikcak gibi 🙈 çatı muayenesinde öldüm sanki çok acıdı 🙄
Ceydaaaaa Prenses58 Merdiven çıkmak, sabah akşam sıcak suyla duş almak, bol bol yürüyüş ve bazı egsersizler var öneriliyor cnm
Hanifesimsek Prenses58 doktor yerleri elinle sil yürüyüş yap dedi bide haftada 3 kere falan ilişkiye gir dedi
Hadibakalim 38.haftadan selamlar..adet sancisi gibi sancim oluyor aksamlari..suyum sinirda pazartesi suniyle baslatacaklar muhtemelen😥
Kbrcn Kızlar birsey sormak istiyorum 17. Gün verdi doktorum sezeryan içim Salı günü gel nst bakalım dedi ama aklıma takılan birsey var acaba Altan muayene edermi ? Acıklık varmı dıye ? Yada hangi durumlarda bakıyorlar ?