sophia Demir degerim cok dusuk doktorum 12. Haftadan itibaren bu hapi kullan dedi. Bunu kullananlar gercekten faydasini gordunuz mu? Degerleriniz hemen duzeldi mi? Ve kacinci haftada basladiniz?
merve0128 sophia benim Demir eksikliğim yoktu o yüzden ben 20. Haftamda başladım şimdi 24. Haftadayım takviye olarak eksiklik yaşamayım diye verdi doktor ve doğuma kadar kullanmam gerektiğini söyledi ve bende kullanıyorum.
Girlpowerbabe sophia ben eksikliğim olmadığından dolayı 20. Haftada başladım şimdi de değerlerim yüksek olduğu için gün aşırı kullanıyorum doktorum bıraktırmadı doğumda ve doğum sonrası baya ihtiyacımız olacakmış😌
Azrabetulunannesi sophia canım ben 5. Haftadan beri kullanıyorum şu an 18+5 im hala devam ediyorum doktor değerlerin iyi ama bırakma dedi
sophia Azrabetulunannesi benim degerlerim normal degerin altinda yani baya dusuk. Ama doktor 12. Haftayi bekle dedi acaba erken baslasam sikinti olur diye mi bekletiyor ama senin de 5. Haftada baslamislar
Mom0101 sophia ne kadar erken başlasan kar. Bnmde düsüktü 12. Haftada başladım o yüzden cok yükselmedi. Sen hemen basla bence